28 °C Budapest

Kishalakra vadászik a Skype

Pénzcentrum
2006. március 14. 13:10

A Skype adatai szerint 75 milliós felhasználói bázisuk 30%-át az üzleti felhasználók alkotják, akik többsége kisvállalkozásban tevékenykedik. Elemzők szerint a VoIP-szegmens szereplői ezen rétegből tudnak még jelentős bevételre szert tenni, ennek megfelelően a szektor úttörője, az eBay által felvásárolt Skype igyekszik tudatosan megcélozni a kisvállalatokat.

 

A Skype fo Business márkanév alatt megjelent szolgáltatás a 10 főnél kevesebbet foglalkoztató cégek számára indult.

 

Elemzők szerint ez a piac azonban rendkívül bizonytalan növekedési lehetőségekkel kecsegtet, sokak szerint ugyanis a rosszabb hangminőség miatt csak a kiemelten árérzékeny minivállalkozások váltanak a közeljövőben internetes telefonálásra.

 

Azt sem szabad azonban elfelejteni, hogy a hagyományos telefontársaságok elsősorban a nagyvállalati és kormányzati ügyfelek igényeit igyekeztek kielégíteni, a kkv-k így könnyen horogra akadhatnak, ha valóban testreszabott ajánlatot kapnak.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?