28 °C Budapest

Kulcsár lelépett

Pénzcentrum
2006. január 2. 11:28

Lakhelyelhagyási tilalom van vele szemben érvényben, Kulcsár Attila mégis átlépte Budapest közigazgatási határát az ünnepek alatt.

Lakhelyelhagyási tilalom van vele szemben érvényben, Kulcsár Attila mégis átlépte Budapest közigazgatási határát az ünnepek alatt.
Bírói különengedéllyel a karácsonyi ünnepek alatt elhagyhatta Budapestet a K&H-ügy elsőrendű vádlottja, Kulcsár Attila – értesült a Népszava.
Mint ismert, Kulcsárt még 2003. július 17-én tartóztatták le Ausztriában, majd több hónapnyi kiadatási őrizet után Magyarországra szállították, ahol 2004 márciusa és októbere között előzetes letartóztatásban volt. Októberben az ügyészség indítványára házi őrizetbe helyezték.
Az enyhébb kényszerintézkedés idővel még enyhébb lett, előbb a háza előtt éjjel-nappal posztoló rendőrjárőrt hívták vissza, majd végül házi őrizetét lakhelyelhagyási tilalommá módosították. Ennek értelmében Kulcsár Attila szabadon mozoghat a fővárosban, de annak közigazgatási határát nem lépheti át. Utóbbit úgy ellenőrzik, hogy a vádlottnak bizonyos időközönként jelentkeznie kell egy adott rendőrkapitányságon.

Kulcsár bizonyos rendkívüli esetekben különengedéllyel elhagyhatja Budapestet, így vehetett például részt állandó tanúként Bácskai János dandártábornok büntetőügyének szegedi tárgyalásain is.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?