37 °C Budapest

Véradóverseny- lehet nevezni !!!

Pénzcentrum
2005. október 14. 08:29

A Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Ifjúsági Tanácsa kezdeményezésére a Magyar Vöröskereszt Országos Titkársága, a Hallgató Önkormányzatok Országos Konferenciája és az Országos Vérellátó Szolgálat országos szintű felsőoktatási véradóversenyt hirdetett "Fiatalok a Véradásért" elnevezéssel.

A Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Ifjúsági Tanácsa kezdeményezésére a Magyar Vöröskereszt Országos Titkársága, a Hallgató Önkormányzatok Országos Konferenciája és az Országos Vérellátó Szolgálat országos szintű felsőoktatási véradóversenyt hirdetett "Fiatalok a Véradásért" elnevezéssel.
A verseny célja, hogy az egyetemi, főiskolai korosztályt bevonják a véradásba és a véradó mozgalmat megismertessék és népszerűsítsék.
A verseny szeptember 12-én indult és 2006. május 12-ig tart. Az eredményhirdetés 2006. június 14-én, a Véradók Világnapján lesz.
A versenyt az az egyetemi, főiskolai kar nyeri, amelyik a legnagyobb véradói aktivitást mutatja. Az első helyezett jutalma egy véradó-serleg, valamint felkerül a Magyar Vöröskereszt által megőrzött Örök-Serlegre.
Részt vehet a versenyben Magyarország bármely egyetemén, főiskoláján jogviszonnyal rendelkező nappali és levelező tagozatos hallgató, ideértve a posztgraduális képzésben részt vevő hallgatókat is. A véradónak fényképes igazolvánnyal kell igazolnia, hogy mely egyetem, főiskola hallgatója. Részt vehet továbbá az összes magyarországi egyetem és főiskola bármely oktatója vagy dolgozója, aki igazolni tudja egyetemi, főiskolai munkaviszonyát.
A véradás lehet kiszállásos és intézeti egyaránt, a cél, hogy minél több hallgató jelenjen meg az adott időszakban véradáson. A kiszállások számát, helyszínét, önkéntesek bevonását a területi, megyei szervezet határozza meg.
(forrás: edupress.hu)
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?