3 °C Budapest

Sulinet szigorítás januártól

Pénzcentrum
2005. szeptember 20. 09:03

Az Index információi szerint ismét szigorodni fognak a Sulinet program feltételeit, és ezentúl csak teljes konfigurációkhoz lesz igénybevehető a kedvezmény.

Az Index információi szerint ismét szigorodni fognak a Sulinet program feltételeit, és ezentúl csak teljes konfigurációkhoz lesz igénybevehető a kedvezmény.
A lap szerint januártól tovább szigorítják a Sulinet programhoz kapcsolódó adókedvezmény felhasználhatóságát. Eredetileg a számítástechnikai eszköz teljes árával - de legfeljebb évi 60 000 forinttal - lehetett csökkenteni az szjá-t, 2004. júliusától már csak a vételár felével (szintén további maximum 60 000 forinttal). Szigorítást jelentett az is, hogy tavaly februárban több terméket - köztük a szünetmentes tápegységeket és a digitális fényképezőgépeket - kivették a programból.
Az Index szerint januártól tovább szűkül a termékkör, és csak a komplett konfigurációk vásárlói lesznek jogosultak a változatlanul ötven százalékos, maximum évi 60 000 forintos szja-kedvezményre. Ez azt jelenti, hogy januártól nem lesz adókedvezmény sem szoftverek, sem egyes alkatrészek - memóriák, processzorok, alaplapok -, sem nyomtatók, optikai tárolók és egyéb perifériák, részegységek egyedi vásárlására
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?