Sulinet szigorítás januártól

Pénzcentrum
2005. szeptember 20. 09:03

Az Index információi szerint ismét szigorodni fognak a Sulinet program feltételeit, és ezentúl csak teljes konfigurációkhoz lesz igénybevehető a kedvezmény.

Az Index információi szerint ismét szigorodni fognak a Sulinet program feltételeit, és ezentúl csak teljes konfigurációkhoz lesz igénybevehető a kedvezmény.
A lap szerint januártól tovább szigorítják a Sulinet programhoz kapcsolódó adókedvezmény felhasználhatóságát. Eredetileg a számítástechnikai eszköz teljes árával - de legfeljebb évi 60 000 forinttal - lehetett csökkenteni az szjá-t, 2004. júliusától már csak a vételár felével (szintén további maximum 60 000 forinttal). Szigorítást jelentett az is, hogy tavaly februárban több terméket - köztük a szünetmentes tápegységeket és a digitális fényképezőgépeket - kivették a programból.
Az Index szerint januártól tovább szűkül a termékkör, és csak a komplett konfigurációk vásárlói lesznek jogosultak a változatlanul ötven százalékos, maximum évi 60 000 forintos szja-kedvezményre. Ez azt jelenti, hogy januártól nem lesz adókedvezmény sem szoftverek, sem egyes alkatrészek - memóriák, processzorok, alaplapok -, sem nyomtatók, optikai tárolók és egyéb perifériák, részegységek egyedi vásárlására
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem