31 °C Budapest
Close up shot of modern, luxury sports car manual gearbox lever

Elárulta a 68 éves magyar TikTok-sztár, mi a meggazdagodás kulcsa

2023. április 16. 14:38

Felföldi József, a TikTokon is taroló magyar milliárdos zenészként, influenszerként és cégvezetőként is termékeny, és bár úgy érzi, minden gyerekkori álmát sikerült megvalósítania, még mindig van 600 évre való terve. A 68 éves üzletember az RTL-nek azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy meggazdagodjunk: állandóan résen kell lenni, legkorábban felkelni és legkésőbb elmenni lefeküdni, figyelni a piacot és a konkurenciát, keresni a lukakat, ahová be lehet férkőzni. Az üzletben a gyors és a halott létezik, nincs más - mondta a milliárdos.

Felföldi József szenvedélye a vezetés, ez az egyetlen dolog, amire nem sajnálja a pénzt, 150 ezer kilométer után azonnal eladja autóit. A vállalkozó garázsa előtt egy Bentley parkol, 150 millió forintot fizetett érte.József azt mondja, erről a luxusról nem tudna lemondani, de nem tartja hivalkodásnak, hogy drága autókkal jár.

Cége a Felföldi nevet viseli, és a kezdetektől ő irányítja, üzemében körülbelül harmincan dolgoznak, az egész épületben pedig 220-an. Itt készül József különleges találmánya is, ami gazdaggá tette őt: egy olyan szívószál, ami feloldódik a tejben, megszínezve és megízesítve azt. Angliába öt-hat kamionnyit visznek havonta, de szállítanak Izraelbe, az Egyesült Államokba és Japánba is.

Felföldi József nemcsak a vállalatot irányítja, az alkalmazottaival is tartja a kapcsolatot. Nagyon szigorú vezetőnek tartják, de emellett emberséges is. Azt határozta el, hogy a vállalatát svájci és osztrák mintára fogja működtetni, ami nem könnyű feladat Magyarországon."Ha idejön egy 20-22 éves szakmunkás hozzám, akkor mire családot alapít legyen neki lakása, autója, amivel el tudja vinni kirándulni a családját. Ne máról holnapra tengődjön. Letörlöm a nevem, ha nem így lesz" – állítja a cégvezér.

Nemcsak vállalkozó, hanem zenei producer, énekes és influenszer is

A vállalkozó a munka mellett megpróbál időt szakítani a zenélésre is: szerzett már szimfonikus költeményt, rockoperát és több tucatnyi dalt is, pedig sohasem tanult énekelni, vagy hangszeren játszani. Előszeretettel oszt meg tartalmakat közösségi felületein, és közönsége is van: a TikTok-csatornáját több mint 100 ezren követik, lájkjainak száma majdnem eléri a 2 milliót.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Én úgy gondolom, mindent elértem, amit gyermekkoromban megálmodtam. Kísértetiesen késznek látom az egészet, itt a szemem előtt a gyerekkori képzeleteim megvalósulnak

– árulta el Felföldi József, aki elmondta: 600 évre előre vannak álmai, és azért dolgozik, hogy az unokáinak is lehessenek, legalább 400 évig.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm