Most a vállalkozók is választ kapnak kérdéseikre

2011. június 2. 17:42

Egy vállalkozás léte múlhat azon, hogy mennyit költ működésére. Ilyen helyzetben a cégek tulajdonosai, vezetői szinte mindennel igyekeznek spórolni. Kevesen gondolnak viszont arra, hogy némi utánjárással a banki költségeiken is sokat megtakaríthatnak - a Pénzcentrum.hu most ebben segít.

Egy vállalkozás pénzügyeinek intézésében a bankok megkerülhetetlenek, az általuk kért díjat a vállalkozások többsége zokszó nélkül lerója, gondolván úgysem tehet mást, a szolgáltatásnak ennyi az ára. Ez a gondolkodásmód hibás és indokolatlan kiadásokat okoz a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

A legjobb döntést meghozni azonban nem egyszerű, hiszen nagyjából egy tucat bank verseng a kkv-k kegyeiért és ajánlataik összehasonlítása bizony nem könnyű. A legfontosabb, hogy pontosan ismerjük a cég bankolási szokásait. Mennyi pénz folyik át a számlán, mennyi utalás történik egy hónapban, a forinton kívül devizában is van-e bevétele és még sorolhatnánk.

A Pénzcentrum.hu cikksorozatában eddig az alábbi elemzések jelentek meg:

Sokat spórolhatnak az okos kisvállalkozások

Valóban ingyenes az ingyenes? Sokan bedőlnek...

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ők a bankok kedvenc ügyfelei

Nem csak álom, nem csak mese: akik ilyenkor is spórolnak

Természetesen várjuk olvasóink kérdéseit is, vállalkozásuk bankolási szokásait, költségeit illetően! Kérdéseidet már most felteheted a penzcentrum@penzcentrum.hu e-mail címre. A kérdéseket péntek délig várjuk, a szakértői válaszokat pedig kedd reggeli cikkünkben mutatjuk.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?