27 °C Budapest

Nem tudta feldolgozni a piacvesztést: becsődölt a Taxitársaság

2011. február 24. 19:02

A Ferihegyről egységes gépjárműparkkal utasokat szállító cég ma bejelentette, hogy 5 év tevékenység után befejezi a működését.

"A Zóna-Service Zrt. tájékoztatja az Utazóközönséget, hogy közel öt év tevékenység után taxi üzletág tevékenységét a mai nappal megszünteti" - áll a társaság közleményében.

A 2006.-ban alapított vállalkozás 2 fordulós pályázaton nyerte meg a jogot a repülőtérről történő utas szállításra. Az év augusztusában meg is kezdte működését egy egységes gépjárműparkkal és egységes zónákra bontott tarifákkal.

2010.ben a Budapest Airport felbontotta a szerződést, de még januárban sem voltak hajlandók feladni a területet és a Zóna Taxi sofőrjei zaklatták az utasokat ajánlataikkal - számolt be az Index.hu.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?