18 °C Budapest

Fémilliárdot csaltak a Széchenyi-kártyával

2010. szeptember 28. 10:02

A félmilliárd forintot is meghaladja az a kár, amelyet egy társaság a kisvállalkozások megsegítésére bevezetett Széchenyi-kártyás trükközéseivel okozott - írja a Magyar Nemzet.


A bűnszervezet ellen indított per tegnap folytatódott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A csoport vezetője, M. László jelenleg szökésben van.

A vizsgált hitelbírálatokat az Erste Bank és a Postabank munkatársai végezték, és minden kérelmet kedvezően bíráltak el, sőt, több esetben maguk is okiratot hamisítottak. A pénzintézeti alkalmazottak 300-500 ezer forintos jutalékot kaptak a kiutalt hitelek után. Az 5-6 éve elkövetett csalássorozat vádlottai közül van olyan, akinek számlájára százmillió forintos kártartozást írnak.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?