1 °C Budapest

Zsíros magyar lánc terjeszkedik: felnégyeli a konkurenciát a Koppány

2009. november 30. 09:17

A társaság ötödik kerületi üzletének ünnepélyes megnyitóján elhangzottak szerint aránylag rövid időn belül három új, kizárólag magyar termékeket árusító bolt megnyitását sikerült megvalósítania a Koppány Hús Hungaricum Kft-nek - írja a Magyar Nemzet.

A húsboltokat Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke nyitotta meg, aki szerint az új magyar lánc által kínált termékek az évszázados hagyományok ízeit idézik.

A tejtermékek, a húsáruk mind-mind magyar feldolgozóüzemekben, hagyományos eljárással készülnek. A Koppány Nemzeti Boltokban hazai szürkemarha- és bivalyhús, szalámi, felvágott, mangalicakolbász, friss termelői tej, sajtok, fűszerek, mézek, lekvárok, ivólevek, pálinkák és borok is kaphatók.

A bolthálózat atyja Megyesi Zoltán gazdálkodó, aki szerint a magyar termékek eladása egyben hazai munkahelyeket is teremt a családi gazdaságoknak és a feldolgozóknak. A Koppány Hús Hungaricum Kft. az üzletek nyitása mellett szürkemarha, mangalica és a bivaly húsának feldolgozásával is foglalkozik.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?