Visszatér a tragikus tűzijáték szervezője

2009. augusztus 3. 09:17

Ugyanaz a cég szervezi idén az augusztus 20-i budapesti tűzijátékot, amely 2006-ban, a halálos áldozatokat is követelő tragikus esemény egyik rendezője volt.

Az Absolut Pyro Kft. nyerte az idei augusztus 20-i állami ünnepség programjainak szervezési jogát, amely a 2006. augusztus 20-i, öt ember halálával és több tucat sérülésével járó tragikus rendezvény egyik szervezője is volt -értesült a Magyar Nemzet.

A cég az egyik alperese annak a kártérítési pernek, amelyet az áldozatok rokonai, illetve a sérültek indítottak. Azt róják fel nekik, hogy a vihar dacára nem hagyták abba a rakéták fellövését.

A Kormányszóvivői Iroda tájékoztatása szerint a cégek árajánlata 20 százalékkal volt olcsóbb, mint a tavalyi állami ünnep költségvetése. Tavaly összesen 290 milliót költöttek a rendezvényre, míg idén nettó 239 millióba fog kerülni ugyanez.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem