Praktiker: kedvezmények és újdonságok

2009. június 17. 11:15

A válság ellenére szükségesek a további fejlesztések, az innovatív megoldások -hangzott el a magyar piacon második legtöbb barkácsáruházat működtető Praktiker mai sajtótájékoztatóján.

A cégcsoport Magyarországon tavaly 2 új áruházat nyitott: Székesfehérváron és Békéscsabán, de várható a közeljövőben új üzletek indítása. Így bővülhet a jelenleg 19 barkácsáruházat működtető Praktiker hálózata, és megközelítheti fő konkurensét, a Magyarországon 23 áruházzal jelen lévő OBI-t.

Amint azt Karl-Heintz Keth ügyvezető igazgató elmondta: a vállalat kiemelt hangsúlyt fektet -az árak alacsonyan tartása mellett- a termékek magasabb színvonalú bemutatására, az áruházak és a kiszolgálás fejlesztésére.

A fejlesztések között szerepet kapott az áruházon belüli információs pultok és infoterminálok kihelyezése: az új eszközök segítségével extra információt és speciális szaktanácsadást kaphatnak a vásárlók.

A hazai barkácsáruházak közül elsőként a Praktiker nyitott webáruházat, március közepén. Az internetes áruházban több mint 45 ezer termék érhető el és vásárolható meg. A felmérések szerint már néhány hónap alatt is megmutatkozik az online áruház hatékonysága és szükségessége.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hasonló gondolattal vezérelte a Praktiker Törzsvásárlói Kártya bevezetését is, amely segítségével a vevők egyedi kedvezményekben is részesülhetnek, az éves vásárlások után pedig 3-4, de akár 5 százalékos visszatérítés is járhat.

A 2008-as üzleti évben bruttó 50,187 milliárd forintos árbevételt ért el a Praktiker Magyarország, szemben a 2007-es 47,6 milliárddal.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm