4 °C Budapest

Erre vártunk: végre Magyarországon is lehet bingózni!

2009. április 2. 15:45

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő Bingo szerencsejáték megérkezett Magyarországra. 2009. április 1-jétől egyelőre egy helyen, a budapesti Sugár Üzletközpontban lehet bingózni, de annak sikerétől függően az év végéig akár több fővárosi és vidéki Bingo terem is nyílhat, ahol a Szerencsejáték Zrt. új játéka hozzáférhető lesz.

A játék szervezője a Szerencsejáték Zrt, míg üzleti partnere, a Game World, üzemeltetőként vesz részt az koprodukcióban. A magyar állami szerencsejáték szervező, a Szerencsejáték Zrt. megalakulása, 1991 óta folyamatosan bővíti termékpalettáját. Legutóbb 2008 áprilisában az interneten játszható Tippmax játékot vezette be. Hazánk legnagyobb elektronikus nyerőterem-hálózata, a Game World cégcsoport az elmúlt 15 évben mindig arra törekedett, hogy a lehető legkomplexebb szórakozási lehetőséget nyújtsa vendégei számára. 2009. április 1-jétől a már meglévő játék paletta tovább bővül, hiszen a két cég együttműködése hazánkba is elhozta az egykor oly népszerű Bingo játékot.

A Bingo most több szinten is vérfrissítést hozhat a magyar játék-életbe. Az élőjáték lehetőségek ugyanis jelen pillanatban annyira beszűkültek, hogy a fővárosban, vagy a környékén is legfeljebb két lehetőség áll annak kedvelőinek rendelkezésére.


Fotó: FényPont-Média


A Bingo hangulata az imént említett élőkaszinókét is felülmúlja, egyszerűen azért, mert itt nem a bank ellen játszanak a játékosok, hanem egymással és a nyereményért. A Bingo egy olyan kulturált szórakozási lehetőséget teremt, mely sokkal inkább közösségi játék, jó hangulattal, vidámsággal, rengeteg izgalommal, amit mindenki játszhat, legyen az akár mozi előtt, munka után gyakorlatilag bármikor, amikor kikapcsolódásra vágyik. A Bingoval egy hiányjáték jelenik meg a magyar piacon, hiszen a környező országokban, sőt világszerte óriási sikernek örvend, így valószínű, hogy a magyar közönség is gyorsan megszereti majd.

"Bár bő másfél évtizede már volt Magyarországon Bingo, de azt teljesen más rendszerben lehetett játszani, és 1996-ban megszűnt. A most induló játékot jelenleg kizárólag egyetlen helyen, a budapesti Sugár Üzletközpontban találhatják meg az érdeklődők" - mondta Répás Annamária, a Game World cégcsoport marketingigazgatója.

A magyarországi Bingo elindulásának előkészületei közel egy évet vettek igénybe. Ám ha a játék sikeres lesz, igazán felgyorsulnak az események, mert akkor több Bingo terem megnyitását is tervezik országszerte.

"Nehéz előre jósolni, hogy mennyire lesz népszerű egy új játék Magyarországon, de úgy vélem, a Bingo nemzetközi sikere miatt nem alaptalan a remény: itthon is gyorsan megszeretik az emberek. Az új játéknak vélhetően új közönsége lesz, nem tartunk attól, hogy a lottózókban játszható szerencsejátékok, illetve a kaszinók közönségét elvonja." - tette hozzá Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?