12 °C Budapest

Erre vártunk: végre Magyarországon is lehet bingózni!

2009. április 2. 15:45

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő Bingo szerencsejáték megérkezett Magyarországra. 2009. április 1-jétől egyelőre egy helyen, a budapesti Sugár Üzletközpontban lehet bingózni, de annak sikerétől függően az év végéig akár több fővárosi és vidéki Bingo terem is nyílhat, ahol a Szerencsejáték Zrt. új játéka hozzáférhető lesz.

A játék szervezője a Szerencsejáték Zrt, míg üzleti partnere, a Game World, üzemeltetőként vesz részt az koprodukcióban. A magyar állami szerencsejáték szervező, a Szerencsejáték Zrt. megalakulása, 1991 óta folyamatosan bővíti termékpalettáját. Legutóbb 2008 áprilisában az interneten játszható Tippmax játékot vezette be. Hazánk legnagyobb elektronikus nyerőterem-hálózata, a Game World cégcsoport az elmúlt 15 évben mindig arra törekedett, hogy a lehető legkomplexebb szórakozási lehetőséget nyújtsa vendégei számára. 2009. április 1-jétől a már meglévő játék paletta tovább bővül, hiszen a két cég együttműködése hazánkba is elhozta az egykor oly népszerű Bingo játékot.

A Bingo most több szinten is vérfrissítést hozhat a magyar játék-életbe. Az élőjáték lehetőségek ugyanis jelen pillanatban annyira beszűkültek, hogy a fővárosban, vagy a környékén is legfeljebb két lehetőség áll annak kedvelőinek rendelkezésére.


Fotó: FényPont-Média


A Bingo hangulata az imént említett élőkaszinókét is felülmúlja, egyszerűen azért, mert itt nem a bank ellen játszanak a játékosok, hanem egymással és a nyereményért. A Bingo egy olyan kulturált szórakozási lehetőséget teremt, mely sokkal inkább közösségi játék, jó hangulattal, vidámsággal, rengeteg izgalommal, amit mindenki játszhat, legyen az akár mozi előtt, munka után gyakorlatilag bármikor, amikor kikapcsolódásra vágyik. A Bingoval egy hiányjáték jelenik meg a magyar piacon, hiszen a környező országokban, sőt világszerte óriási sikernek örvend, így valószínű, hogy a magyar közönség is gyorsan megszereti majd.

"Bár bő másfél évtizede már volt Magyarországon Bingo, de azt teljesen más rendszerben lehetett játszani, és 1996-ban megszűnt. A most induló játékot jelenleg kizárólag egyetlen helyen, a budapesti Sugár Üzletközpontban találhatják meg az érdeklődők" - mondta Répás Annamária, a Game World cégcsoport marketingigazgatója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A magyarországi Bingo elindulásának előkészületei közel egy évet vettek igénybe. Ám ha a játék sikeres lesz, igazán felgyorsulnak az események, mert akkor több Bingo terem megnyitását is tervezik országszerte.

"Nehéz előre jósolni, hogy mennyire lesz népszerű egy új játék Magyarországon, de úgy vélem, a Bingo nemzetközi sikere miatt nem alaptalan a remény: itthon is gyorsan megszeretik az emberek. Az új játéknak vélhetően új közönsége lesz, nem tartunk attól, hogy a lottózókban játszható szerencsejátékok, illetve a kaszinók közönségét elvonja." - tette hozzá Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm