14 °C Budapest

Szexi fehérneműk: jobban kellenek, mint valaha!

2009. március 25. 15:00

A fehérneműt árusító brit üzletek egyáltalán nem érzik, hogy válság lenne. A legnagyobb láncok, mint az Agent Provocateur vagy az Ann Summers komoly bevételnövekedést produkáltak az elmúlt hónapokban.

Tulajdonképpen minden termék eladása emelkedést mutat, a melltartóktól kezdve a bugyikon át egésze a harisnyakötőig.

Garry Hogarth, az Agent Provocateur vezetője szerint a briteknek egész egyszerűen szükségük van arra, hogy valami feldobja az életüket. Egy szexi fehérnemű pedig a legalkalmasabb erre. A legkeresettebb termékek között van a 85 fontba (27 ezer forint) kerülő "Fifi" melltartók, vagy a 175 fontért (56 ezer forint) árult "Iona" bodyk.

A cég a marketingtevékenységével is növeli az eladásokat: olyan szupermodellek népszerűsítik legújabb kollekciójukat, mint Kate Moss, Daisy Lowe vagy Catherine Bailey.

Kate Moss(Fotó: agentprovcateur.com)


Az Agent Provocateur-nek 12 üzlete van Nagy-Britanniában és 43 Amerikában. A forgalom tavaly márciushoz képest 8 százalékos növekedést mutat, éves bevétele pedig a 20 millió fontot (6,4 milliárd forint) is meghaladta.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm