14 °C Budapest

Vége az Exotic Travelnek

Pénzcentrum
2008. december 18. 08:15

Újabb utazási iroda hullott ki a rostán: törölték a szakmai nyilvántartásból az Exotic Travelt. A főként drága tengerentúli utakra specializálódott iroda a regisztráló hivatalnak bejelentette, hogy nem tudja tovább folytatni tevékenységét - írja a Népszabadság.

Lisszabonba, Malajziába, Ománba, Jordániába és Sri Lankára is hirdet még honlapján szilveszteri utazásokat az Exotic Travel, sőt a 2008-2009-es téli szezonra szóló programfüzetét is közzéteszi ugyanitt, annak ellenére, hogy a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal december 16-i nyilvántartásban neve már nem szerepel, ugyanis kényszerűségből becsukta a kapuit. A hivatalnál bejelentette, hogy a továbbiakban nem tudja folytatni az utazásszervezési tevékenységét.

Az 1992-ben alapított, és a tengerentúli egzotikus társasutazások szervezésére specializálódott cégnek egy ideig a HVG Kiadói Zrt. is az egyik résztulajdonosa volt, de tavaly augusztus óta már névhasználati szerződés sem kötötte a HVG-hez.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm