Vége az Exotic Travelnek

Pénzcentrum
2008. december 18. 08:15

Újabb utazási iroda hullott ki a rostán: törölték a szakmai nyilvántartásból az Exotic Travelt. A főként drága tengerentúli utakra specializálódott iroda a regisztráló hivatalnak bejelentette, hogy nem tudja tovább folytatni tevékenységét - írja a Népszabadság.

Lisszabonba, Malajziába, Ománba, Jordániába és Sri Lankára is hirdet még honlapján szilveszteri utazásokat az Exotic Travel, sőt a 2008-2009-es téli szezonra szóló programfüzetét is közzéteszi ugyanitt, annak ellenére, hogy a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal december 16-i nyilvántartásban neve már nem szerepel, ugyanis kényszerűségből becsukta a kapuit. A hivatalnál bejelentette, hogy a továbbiakban nem tudja folytatni az utazásszervezési tevékenységét.

Az 1992-ben alapított, és a tengerentúli egzotikus társasutazások szervezésére specializálódott cégnek egy ideig a HVG Kiadói Zrt. is az egyik résztulajdonosa volt, de tavaly augusztus óta már névhasználati szerződés sem kötötte a HVG-hez.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35