Vegyépszer Zrt.: Átszervezik a vállalatot és elbocsátanak 250 dolgozót

Pénzcentrum
2008. december 5. 12:55

A rendkívüli gazdasági körülmények hatására a Vegyépszer Építő és Szerelő Zrt. szervezetátalakítást és csoportos létszámleépítést hajt végre. A Vegyépszer cégcsoport több ütemben 250 munkavállalója elbocsátását jelentette be a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központnak. A vállalat létszámának 27%-át jelentő dolgozók munkaviszonyát 2009 januárban és februárban szüntetik meg.

A magyar építőipari társaságok között a legnagyobb törzstőkével rendelkező cég közleménye hangsúlyozza: Idei 80 milliárd forintos árbevétele után jövőre csupán 50 milliárdot tervezhet. A csökkenésre átszervezéssel, valamint a költséggazdálkodás racionalizálásával reagál a Vegyépszer. A cégcsoport kész arra, hogy kiválóan felkészült szakembereivel, korszerű műszaki-technikai eszközeivel, valamint minősített alvállalkozói körével továbbra is az eddigi, magas színvonalon teljesítse megbízásait.

A Vegyépszer gazdasági stabilitásának megőrzése mellett vezetői törekednek szakmai kapcsolatrendszerük erősítésére mind a megrendelőkkel, mind az alvállalkozókkal.
Ugyanakkor a cégcsoport vezetői rámutatnak: Számítanak megbízásokra az állami és önkormányzati szervek közeljövőre tervezett infrastrukturális fejlesztéseiből. A gazdaság közeljövőben remélt fellendüléséből adódó várható új feladatok teljesítésére készen áll a Vegyépszer cégcsoport.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?