A Pannon Magyarország legeredményesebb vállalata

Pénzcentrum
2008. október 13. 10:36

Az idei Figyelı TOP 200 díjátadón a Pannon érdemelte ki "Az év legeredményesebb vállalata" címet. A díjat minden évben annak a hazai vállalatnak ítélik oda, amelyik a legkiválóbb pénzügyi teljesítményt nyújtja a zsőri által elıre meghatározott mutatók figyelembe vételével. A Pannon 2007. évi eredményei alapján részesült a rangos elismerésben.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Pannon vehette át a legeredményesebb vállalatnak járó díjat. Ezúton is szeretnék teljes vállalatunk nevében köszönetet mondani az elismerésért, amely további fejlıdésre ösztönöz minket" - mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "Csaknem napra pontosan 15 éve írtuk alá a koncessziós szerzıdésünket és kezdtük meg a magyarországi mobilhálózatunk kiépítését. Ma már
csaknem 3,5 millió ügyfelünk naponta használja mobiltelefonját, ami a legnagyobb elismerés, amit egy szolgáltató a távközlési piacon kaphat.

Az elmúlt 15 év alatt azonbannem csupán a Pannon, mint vállalat ért el sikereket, hanem iparágunk, a mobiltelefónia is jelentıs gazdasági fejlıdést hozott az országnak. Célunk, hogy a következı 15 évben is olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekkel elısegítjük az ország további fejlıdését, a digitális szakadék áthidalását - ilyen például az egyre nagyobb teret hódító mobil internet" - tette hozzá.


A díj átadására az idén kilencedik alkalommal megrendezett Figyelı TOP 200 Gálán, október 11-én került sor.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35