18 °C Budapest

Kávé, sportműsor és internet: lecsillapodnak az Elmű-Émász ügyfelek?

Pénzcentrum
2008. szeptember 12. 08:30

Változásokat tapasztalhatnak mostanság az Elmű-Émász csoport ügyfélszolgálati irodájára befáradók, a kontraszt pedig a korábbi tapasztalatokhoz képest meglehetősen erős - írja a Magyar Hírlap.

Az ügyfelek az ügyintézés végén a tapasztalt bánásmód, az ügykezelés egyéni, szubjektív értékellése alapján adhat egy mosolyt kártyán a cég munkatársának. Azon ügyfelek, akik ügyük elintézésekor megköszönik az ügyintéző segítségét, válaszként a következőt kapják: "nagyon szívesen, mi az ön mosolyáért dolgozunk".

Az Elmű-Émász csoport több irodájában fejlesztik azokat a szolgáltatásokat, melyekkel kellemesebbé tehetők a várakozás percei. A jövőben az ügyfélszolgálatokban elhelyezett tévéken sportcsatornák műsorait nézhetik majd a fogyasztók, valamint egyes irodákban napi-, illetve hetilapokat is olvashatnak.

Vannak olyan irodák is, ahol a várakozóhelyiségekben vagy azok mellett kávézókat alakítottak ki, az ügyfél így a sorszám átvételével egy időben kávébónt is kap. Aki a laptopján dolgozni szeretne, ingyenesen csatlakozhat a vezeték nélküli internetkapcsolathoz.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?