Készen várnak a hírek, mire beérsz az irodába

Pénzcentrum
2008. szeptember 3. 08:46

Az üzleti életben a naprakész információ felbecsülhetetlen érték. Napjainkban számos információforrás áll rendelkezésünkre, így valóban fontos kérdés miként juthatunk a számunkra nélkülözhetetlen hírek birtokába. A Canon praktikus Web elérési szoftvere segítségével beprogramozhatjuk nyomtatónkba a számunkra fontos és hasznos információkat tartalmazó kedvenc oldalainkat, nem szükséges minden reggelünket böngészéssel töltenünk. Az időzített nyomtatási funkciónak köszönhetően mire beérünk az irodába már kinyomtatva készen állnak a legfrissebb hírek, információk így még a reggeli kávé kortyolgatása közben tájékozódhatunk a napi valutaárfolyamokról, vagy akár az aktuális raktárkészletről. Az így megtakarított idő és energia hosszú távon komoly versenyelőnyhöz segíti vállalkozásunkat.

Mit kínál a Web elérési szoftver?

A Canon Web elérési szoftverének segítségével a nyomtató érintős vezérlőpanelén keresztül böngészhetünk az interneten. A szoftver 5 különböző URL tárolását biztosítja, és az időzített programozási funkciónak köszönhetően tartalmukat egy általunk előre meghatározott időpontban kinyomtatja. A PDF formátumú anyagok letöltése és nyomtatása mellett a FLASH tartalmak megjelenítését is lehetővé teszi. Az egyes elérési útvonalakhoz más-más nyomtatási beállítások adhatók meg, így a papíradagolási módszer és papírméret meghatározásától egészen a papírtálca kiválasztásáig automatizálhatjuk a folyamatot. A nyomtatási beállítás mentési funkciójának köszönhetően pedig a készülék rendszeres feladatként megtartja az aktuális nyomtatási beállításokat egészen a törlésig.

Az időkímélő Web elérési szoftver üzleti előnyei:
A Web elérési szoftver hasznos funkciói által kiváló lehetőséget kínál a hatékonyabb információ-elérésre és feldolgozásra:
 A közvetlen internet böngészési és nyomtatási lehetőségeknek köszönhetően számítógép használata nélkül nyomtathatja ki az Önt leginkább érdeklő híreket, információkat.
 Az időzített programozási funkció segítségével munkatársai időt takarítanak meg a rendszeresen frissülő információk/adatok automatikus nyomtatásával.
 A papírtálca megválasztásával jól elkülöníthetően kezelhetők a különféle információkat tartalmazó nyomtatott dokumentumok.
 A szoftver segítségével a rendszeresen frissülő adatok nyomtatásával összefüggő munkafolyamatok gördülékenyebbé válnak.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?