Superbrand lett a Praktiker

Pénzcentrum
2008. július 18. 11:24

A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand címet. A német Praktiker 10 esztendeje van jelen a hazai barkácspiacon.

Különleges ajándékot kapott az idehaza tizedik születésnapját ünneplő Praktiker az évfordulón. A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand megtisztelő címet. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, mely több mint 80 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands szervezet egyik legfőbb tevékenysége, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A Praktiker márka 1978 óta tartozik Európa meghatározó barkácspiaci brandjei közé, ekkor nyílt meg Luxemburgban az első kék-sárga áruház. Azóta a Praktiker kilenc európai országban összesen 427 áruházat nyitott. Magyarországon 1998 óta van jelen, jelenleg 17 áruházat üzemeltet. Az elmúlt tíz év alatt a magyarországi Praktiker áruházakban 216 millió terméket értékesítettek. 

A Praktiker minden országban a barkácsolók nyelvét beszéli, ennek köszönheti, hogy összetéveszthetetlen márkanév lett a barkácsáruházak nemzetközi versenyében. Aki igényes otthonára és környezetére, szereti a szépet és a gondozottságot, az biztos, hogy vásárolt már a Praktikernél - mondta Dömötör Péter marketingigazgató. 

A Praktiker büszke arra, hogy áruházainak segítségével részt vehet a német kereskedelmi mentalitás meghonosításában és a jó értelemben vett üzleti szemlélet kialakításában. A barkácsolás, a lakásfelújítás, egy kert gondozása a szép szeretetét jelenti, amely csak ésszerű keretek között, meghatározott rendben és az emberek kreativitására alapozva valósulhat csak meg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A frankfurti tőzsdére bejegyzett Praktiker AG az európai barkácspiac egyik meghatározó szereplője, több mint 23.000 embernek ad munkát, jelenleg 9 országban összesen 427 barkácsáruházat üzemeltet. Magyarországon 1998 óta van jelen, azóta 17 üzletegységet nyitott. A Praktiker 1400 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat.

Reklámprospektusai kéthetente 700 magyarországi településre jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 143.000 négyzetméter. A Praktiker az egyetlen hazai barkácsáruház, amelyik webshopot működtet.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?