13 °C Budapest

Superbrand lett a Praktiker

Pénzcentrum
2008. július 18. 11:24

A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand címet. A német Praktiker 10 esztendeje van jelen a hazai barkácspiacon.

Különleges ajándékot kapott az idehaza tizedik születésnapját ünneplő Praktiker az évfordulón. A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand megtisztelő címet. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, mely több mint 80 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands szervezet egyik legfőbb tevékenysége, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A Praktiker márka 1978 óta tartozik Európa meghatározó barkácspiaci brandjei közé, ekkor nyílt meg Luxemburgban az első kék-sárga áruház. Azóta a Praktiker kilenc európai országban összesen 427 áruházat nyitott. Magyarországon 1998 óta van jelen, jelenleg 17 áruházat üzemeltet. Az elmúlt tíz év alatt a magyarországi Praktiker áruházakban 216 millió terméket értékesítettek. 

A Praktiker minden országban a barkácsolók nyelvét beszéli, ennek köszönheti, hogy összetéveszthetetlen márkanév lett a barkácsáruházak nemzetközi versenyében. Aki igényes otthonára és környezetére, szereti a szépet és a gondozottságot, az biztos, hogy vásárolt már a Praktikernél - mondta Dömötör Péter marketingigazgató. 

A Praktiker büszke arra, hogy áruházainak segítségével részt vehet a német kereskedelmi mentalitás meghonosításában és a jó értelemben vett üzleti szemlélet kialakításában. A barkácsolás, a lakásfelújítás, egy kert gondozása a szép szeretetét jelenti, amely csak ésszerű keretek között, meghatározott rendben és az emberek kreativitására alapozva valósulhat csak meg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A frankfurti tőzsdére bejegyzett Praktiker AG az európai barkácspiac egyik meghatározó szereplője, több mint 23.000 embernek ad munkát, jelenleg 9 országban összesen 427 barkácsáruházat üzemeltet. Magyarországon 1998 óta van jelen, azóta 17 üzletegységet nyitott. A Praktiker 1400 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat.

Reklámprospektusai kéthetente 700 magyarországi településre jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 143.000 négyzetméter. A Praktiker az egyetlen hazai barkácsáruház, amelyik webshopot működtet.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem