3 °C Budapest

Superbrand lett a Praktiker

Pénzcentrum
2008. július 18. 11:24

A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand címet. A német Praktiker 10 esztendeje van jelen a hazai barkácspiacon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Különleges ajándékot kapott az idehaza tizedik születésnapját ünneplő Praktiker az évfordulón. A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand megtisztelő címet. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, mely több mint 80 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands szervezet egyik legfőbb tevékenysége, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A Praktiker márka 1978 óta tartozik Európa meghatározó barkácspiaci brandjei közé, ekkor nyílt meg Luxemburgban az első kék-sárga áruház. Azóta a Praktiker kilenc európai országban összesen 427 áruházat nyitott. Magyarországon 1998 óta van jelen, jelenleg 17 áruházat üzemeltet. Az elmúlt tíz év alatt a magyarországi Praktiker áruházakban 216 millió terméket értékesítettek. 

A Praktiker minden országban a barkácsolók nyelvét beszéli, ennek köszönheti, hogy összetéveszthetetlen márkanév lett a barkácsáruházak nemzetközi versenyében. Aki igényes otthonára és környezetére, szereti a szépet és a gondozottságot, az biztos, hogy vásárolt már a Praktikernél - mondta Dömötör Péter marketingigazgató. 

A Praktiker büszke arra, hogy áruházainak segítségével részt vehet a német kereskedelmi mentalitás meghonosításában és a jó értelemben vett üzleti szemlélet kialakításában. A barkácsolás, a lakásfelújítás, egy kert gondozása a szép szeretetét jelenti, amely csak ésszerű keretek között, meghatározott rendben és az emberek kreativitására alapozva valósulhat csak meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A frankfurti tőzsdére bejegyzett Praktiker AG az európai barkácspiac egyik meghatározó szereplője, több mint 23.000 embernek ad munkát, jelenleg 9 országban összesen 427 barkácsáruházat üzemeltet. Magyarországon 1998 óta van jelen, azóta 17 üzletegységet nyitott. A Praktiker 1400 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat.

Reklámprospektusai kéthetente 700 magyarországi településre jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 143.000 négyzetméter. A Praktiker az egyetlen hazai barkácsáruház, amelyik webshopot működtet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20