Superbrand lett a Praktiker

Pénzcentrum
2008. július 18. 11:24

A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand címet. A német Praktiker 10 esztendeje van jelen a hazai barkácspiacon.

Különleges ajándékot kapott az idehaza tizedik születésnapját ünneplő Praktiker az évfordulón. A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Praktiker márka elnyerte a Superbrand megtisztelő címet. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, mely több mint 80 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands szervezet egyik legfőbb tevékenysége, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A Praktiker márka 1978 óta tartozik Európa meghatározó barkácspiaci brandjei közé, ekkor nyílt meg Luxemburgban az első kék-sárga áruház. Azóta a Praktiker kilenc európai országban összesen 427 áruházat nyitott. Magyarországon 1998 óta van jelen, jelenleg 17 áruházat üzemeltet. Az elmúlt tíz év alatt a magyarországi Praktiker áruházakban 216 millió terméket értékesítettek. 

A Praktiker minden országban a barkácsolók nyelvét beszéli, ennek köszönheti, hogy összetéveszthetetlen márkanév lett a barkácsáruházak nemzetközi versenyében. Aki igényes otthonára és környezetére, szereti a szépet és a gondozottságot, az biztos, hogy vásárolt már a Praktikernél - mondta Dömötör Péter marketingigazgató. 

A Praktiker büszke arra, hogy áruházainak segítségével részt vehet a német kereskedelmi mentalitás meghonosításában és a jó értelemben vett üzleti szemlélet kialakításában. A barkácsolás, a lakásfelújítás, egy kert gondozása a szép szeretetét jelenti, amely csak ésszerű keretek között, meghatározott rendben és az emberek kreativitására alapozva valósulhat csak meg.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A frankfurti tőzsdére bejegyzett Praktiker AG az európai barkácspiac egyik meghatározó szereplője, több mint 23.000 embernek ad munkát, jelenleg 9 országban összesen 427 barkácsáruházat üzemeltet. Magyarországon 1998 óta van jelen, azóta 17 üzletegységet nyitott. A Praktiker 1400 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat.

Reklámprospektusai kéthetente 700 magyarországi településre jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 143.000 négyzetméter. A Praktiker az egyetlen hazai barkácsáruház, amelyik webshopot működtet.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm