Újabb outlet nyílik

Pénzcentrum
2008. április 9. 08:30

Polgárban 4 milliárdos beruházás keretében, az autópálya mentén elkészült a 13 ezer négyzetméter alapterületű M3 Outlet Center. A beruházó az M3 City Center Kft., a kivitelező pedig a Strabag volt, a nyitást május 17-re tűzték ki - írja a Napi Gazdaság.

A terv a nyitásig legalább az üzletek 65 %-ának a bérbeadása, amennyiben a beruházás sikeres lesz, úgy 2009 év végéig ugyanakkora alapterülettel elkészülhet a második fázis is. A belföldi vevők mellett a szomszédos országok vásárlóira is számítanak a befektetők.

Az eljárás a szokásos outlet technikát követi, hazánkban és a régióban is ismert ruházati cégeket keresnek meg és alacsony bérleti díjért kínálják üzleteiket. A kezdeti bérleti díj 20 euró négyzetméterenként, ez körülbelül 20 %-kal alacsonyabb, mint a főváros környéki üzletekben.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?