Újabb outlet nyílik

Pénzcentrum
2008. április 9. 08:30

Polgárban 4 milliárdos beruházás keretében, az autópálya mentén elkészült a 13 ezer négyzetméter alapterületű M3 Outlet Center. A beruházó az M3 City Center Kft., a kivitelező pedig a Strabag volt, a nyitást május 17-re tűzték ki - írja a Napi Gazdaság.

A terv a nyitásig legalább az üzletek 65 %-ának a bérbeadása, amennyiben a beruházás sikeres lesz, úgy 2009 év végéig ugyanakkora alapterülettel elkészülhet a második fázis is. A belföldi vevők mellett a szomszédos országok vásárlóira is számítanak a befektetők.

Az eljárás a szokásos outlet technikát követi, hazánkban és a régióban is ismert ruházati cégeket keresnek meg és alacsony bérleti díjért kínálják üzleteiket. A kezdeti bérleti díj 20 euró négyzetméterenként, ez körülbelül 20 %-kal alacsonyabb, mint a főváros környéki üzletekben.

Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm