4 °C Budapest

Nincs több kéretlen iWIW bejelölés? Megújul az oldal

Pénzcentrum
2007. november 15. 13:19

Megújul az iWiW, és immár az egyéni felhasználókon kívül a civil kezdeményezések, a non-profit szervezetek és az üzleti vállalkozások számára is funkcionálisan használhatóvá válik, miközben az egyéni felhasználók megszabadulnak a kéretlen bejelölésektől.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően "újjászületik" az iWiW. A tesztelési időszakot követően még idén minden felhasználó előtt nyitottá és elérhetővé válik a közösségi portál új szolgáltatása, az iWiW Közösségi Rendszer, miközben az eddigi funkciók is továbbélnek.

A jelenleg mintegy hárommillió regisztrált felhasználóval, és hetente 2,4 millió egyedi látogatóval rendelkező iWiW fennállása óta megvalósuló legjelentősebb fejlesztés lényege, hogy a közösség tagjai ezentúl az érdeklődési körüknek megfelelő csoportokhoz csatlakozhatnak, és ezzel az önkifejezés, az információszerzés és -megosztás, a kapcsolatok kialakításának újabb csatornája nyílik meg előttük. A fejlesztés további nem titkolt célja, hogy a közösségi portál ezáltal megerősítse eredeti funkcióját, hitelességét: a személyek elkülönüljenek a csoportoktól.

"Az iWiW Közösségi Rendszer a civil közösségek tulajdonosainak, a non-profit szervezeteknek és az üzleti felhasználóknak is számos újdonságot kínál. A közösségi marketing által új esélyt, kommunikációs lehetőségeket kapnak, amely kitörési lehetőségeket tartogathat számukra" - nyilatkozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója a fejlesztésről. "A civil közösségek tetszőleges tematika, érdeklődési kör mentén tudnak csoportokat létrehozni, közösséget teremteni, működtetni. A non-profit szervezetek számára ezzel szintén személyes, kétirányú kommunikációtós megoldás adódik: ezentúl hatékony alternatívával élhetnek a hagyományos kommunikációs eszközökhöz képest. Az üzleti felhasználók pedig úgy érhetnek el célzottan tömegeket, hogy erőfeszítéseik - a közösségeken belüli hozzájáruláson és érdeklődésen alapuló részvétel miatt - rendkívül költséghatékony marad" - tette hozzá az ügyvezető

"Egy olimpia megpályázásának és elnyerésének elengedhetetlen feltétele az ügy nagyon széleskörű lakossági támogatottsága - mondta Staár Beatrix, a BOM marketingvezetője a fejlesztéssel kapcsolatban. "Ennek megfelelően Budapest 2011-es jelentkezésről szóló döntés előkészítéseként a BOM fő feladatául tűzte ki a közvélemény és a döntéshozók megismertetését egy budapesti rendezésű olimpia előnyeivel, hatásaival és esetleges kockázataival, melyekkel fontos tisztában lenni egy felelős elhatározás meghozatalakor. Ennek a gigászi feladatnak a sikeres teljesítéséhez pedig szükség van minden hatékony kommunikációs csatornára. Ezért vette a BOM óriási örömmel, amikor az ország legnagyobb közösségi portálja, az IWIW bejelentette, hogy támogatni kívánja a civil szervezet munkáját a legújabb fejlesztésén keresztül, ami most itt van, kész van, és ami hathatós lehetőséget biztosít, hogy a Budapesti Olimpia támogatói és szimpatizánsai az üggyel kapcsolatban egy aktívabb kommunikáció részeseiként több információ birtokába juthassanak." - tette hozzá.

"Örülünk, hogy a mobilgyártók közül elsőként vehetünk részt az új iWiW közösségi élmény megteremtésében, hiszen a Nokia internetvállalattá alakulásában stratégiai szempontból fontos, hogy jelen legyen a közösségi médiákban - nyilatkozta Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója, amely cég az üzleti felhasználók közül elsőként tesztelhette az iWiW Közösségi Rendszerét. "Ezt a célkitűzést támogatja, hogy a web 2.0-ás szolgáltatások már konvergens mobilkészülékeken is elérhetők, amelyekkel a felhasználók kiléphetnek a számítógéphez való kötöttségből, és ugyanúgy élvezhetik például az internetes fotómegosztást, a zeneletöltést, az online játékot, vagy akár a virtuális közösségekhez való tartozás előnyeit."

A közösségalapítás folyamata és a közösséghez csatlakozás menete, és a létező közösségek megtalálása természetesen nagyon egyszerű: az ezzel kapcsolatos információk a portál több pontján, több útvonalán keresztül elérhetővé válnak, ezen kívül a felhasználók a közösségi rendszeren belül számos kommunikációs eszközzel.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?