Nincs több kéretlen iWIW bejelölés? Megújul az oldal

Pénzcentrum
2007. november 15. 13:19

Megújul az iWiW, és immár az egyéni felhasználókon kívül a civil kezdeményezések, a non-profit szervezetek és az üzleti vállalkozások számára is funkcionálisan használhatóvá válik, miközben az egyéni felhasználók megszabadulnak a kéretlen bejelölésektől.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően "újjászületik" az iWiW. A tesztelési időszakot követően még idén minden felhasználó előtt nyitottá és elérhetővé válik a közösségi portál új szolgáltatása, az iWiW Közösségi Rendszer, miközben az eddigi funkciók is továbbélnek.

A jelenleg mintegy hárommillió regisztrált felhasználóval, és hetente 2,4 millió egyedi látogatóval rendelkező iWiW fennállása óta megvalósuló legjelentősebb fejlesztés lényege, hogy a közösség tagjai ezentúl az érdeklődési körüknek megfelelő csoportokhoz csatlakozhatnak, és ezzel az önkifejezés, az információszerzés és -megosztás, a kapcsolatok kialakításának újabb csatornája nyílik meg előttük. A fejlesztés további nem titkolt célja, hogy a közösségi portál ezáltal megerősítse eredeti funkcióját, hitelességét: a személyek elkülönüljenek a csoportoktól.

"Az iWiW Közösségi Rendszer a civil közösségek tulajdonosainak, a non-profit szervezeteknek és az üzleti felhasználóknak is számos újdonságot kínál. A közösségi marketing által új esélyt, kommunikációs lehetőségeket kapnak, amely kitörési lehetőségeket tartogathat számukra" - nyilatkozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója a fejlesztésről. "A civil közösségek tetszőleges tematika, érdeklődési kör mentén tudnak csoportokat létrehozni, közösséget teremteni, működtetni. A non-profit szervezetek számára ezzel szintén személyes, kétirányú kommunikációtós megoldás adódik: ezentúl hatékony alternatívával élhetnek a hagyományos kommunikációs eszközökhöz képest. Az üzleti felhasználók pedig úgy érhetnek el célzottan tömegeket, hogy erőfeszítéseik - a közösségeken belüli hozzájáruláson és érdeklődésen alapuló részvétel miatt - rendkívül költséghatékony marad" - tette hozzá az ügyvezető

"Egy olimpia megpályázásának és elnyerésének elengedhetetlen feltétele az ügy nagyon széleskörű lakossági támogatottsága - mondta Staár Beatrix, a BOM marketingvezetője a fejlesztéssel kapcsolatban. "Ennek megfelelően Budapest 2011-es jelentkezésről szóló döntés előkészítéseként a BOM fő feladatául tűzte ki a közvélemény és a döntéshozók megismertetését egy budapesti rendezésű olimpia előnyeivel, hatásaival és esetleges kockázataival, melyekkel fontos tisztában lenni egy felelős elhatározás meghozatalakor. Ennek a gigászi feladatnak a sikeres teljesítéséhez pedig szükség van minden hatékony kommunikációs csatornára. Ezért vette a BOM óriási örömmel, amikor az ország legnagyobb közösségi portálja, az IWIW bejelentette, hogy támogatni kívánja a civil szervezet munkáját a legújabb fejlesztésén keresztül, ami most itt van, kész van, és ami hathatós lehetőséget biztosít, hogy a Budapesti Olimpia támogatói és szimpatizánsai az üggyel kapcsolatban egy aktívabb kommunikáció részeseiként több információ birtokába juthassanak." - tette hozzá.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"Örülünk, hogy a mobilgyártók közül elsőként vehetünk részt az új iWiW közösségi élmény megteremtésében, hiszen a Nokia internetvállalattá alakulásában stratégiai szempontból fontos, hogy jelen legyen a közösségi médiákban - nyilatkozta Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója, amely cég az üzleti felhasználók közül elsőként tesztelhette az iWiW Közösségi Rendszerét. "Ezt a célkitűzést támogatja, hogy a web 2.0-ás szolgáltatások már konvergens mobilkészülékeken is elérhetők, amelyekkel a felhasználók kiléphetnek a számítógéphez való kötöttségből, és ugyanúgy élvezhetik például az internetes fotómegosztást, a zeneletöltést, az online játékot, vagy akár a virtuális közösségekhez való tartozás előnyeit."

A közösségalapítás folyamata és a közösséghez csatlakozás menete, és a létező közösségek megtalálása természetesen nagyon egyszerű: az ezzel kapcsolatos információk a portál több pontján, több útvonalán keresztül elérhetővé válnak, ezen kívül a felhasználók a közösségi rendszeren belül számos kommunikációs eszközzel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07