Kiszivárgott: nehézsúlyú versenytársat kap az iWIW

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 10:05

Új közösségi portált hoz létre az internetes piac nehézsúlyú szereplője, a Yahoo, mely ezúttal is élt a kiszivárogtatás eszközével és néhány nappal az indulás előtt csöpögtetett némi információt a piacnak.

A Mash nevű közösségi oldalra a New York Times újságírója a Yahoo közlése szerint véletlenül kapott meghívót akkor, amikor a projekt még csak alfa fázisban, vagyis a vállalaton belüli tesztelés szakaszában volt.

Pár nappal az eset után bejelentették a béta verzió megérkeztét, melyhez egyelőre csak meghívásos alapon lehet csatlakozni. Ezzel egy időben természetesen ki is küldték az első adag meghívót.

A történet érdekességét - a közösségi oldalakban rejlő óriási üzleti potenciál megléte mellett - az adja, hogy a Yahoo más most is rendelkezik saját közösségi portállal. A Yahoo! 360 alapjában véve jóval több egy átlagos blogoló eszköznél, feltehetően azonban ezt a kezdeményezést megszünteti a cég, hiszen a Mash már idegen blog-eszközt, a Wordpress-t használja.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?