5 °C Budapest

Emelkedik a felvehető maximum, többen szaladhatnak hitelért

Pénzcentrum
2007. június 27. 09:00

Július elsejétől a jelenlegi egymilliárd forint helyett hárommilliárd forintra emelkedik a Sikeres Magyarországért keretében meghirdetett vállalkozásfejlesztési programban igénybe vehető kölcsön felső határa - olvasható a Világgazdaságban.

Emellett bővül a kedvezményezettek köre is, a kis- és középvállalati szektor mellett már nagyvállalatok, valamint állami és önkormányzati tulajdonban lévő vállalkozások is hozzájuthatnak a kedvezményes hitelhez.

A saját erő támogatási kategóriától függően 10, illetve 25 százalék lehet, illetve a jövő héttől forint mellet devizában is felvehető a hitel. Július 1-től startol a vállalkozások tőkehelyzetét erősítő áthidaló tőkehitel is, melynek keretében beruházási hitel vehető fel 8 évre, öt, vagy hét év türelmi idővel.

Lehetőség nyílik majd a mezőgazdasági termékek feldolgozásához és értékesítéséhez kapcsolódó beruházások finanszírozására is, valamint az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT), illetve az Új Magyarország Vidékfejlesztési Terv (ÚMVT) társfinanszírozását segítő projekt-kiegészítő hitel felvételére is.

Az Agrárfejlesztési Hitelprogramban is számos változás lesz majd tapasztalható, többek között a hitel felső határa egymilliárd forintra emelkedik, a saját erő pedig 15 százalékra csökken, s itt is lehetőség lesz devizahitel felvételére.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?