Bővítene az Electro Wolrd - a 20 százalék a cél

Pénzcentrum
2007. február 27. 10:30

A jövő év végéig áruházaink számát tízre, piaci részesedését pedig 20 százalékra kívánja növelni a jelenleg hét áruházat üzemeltető Electro Wolrd Magyarország Kft. - írja a Világgazdaság.

A társaság új menedzsmentje egyelőre csak közleményekben kommunikál, legutóbbi kommünikéjéből kiderül, hogy a 2006. április 30-án zárult üzleti évben több mint 21 milliárd forintos árbevételt ért el.

Az Electro World anyavállalata, a Dixons által 2004-ben adott tájékoztatás szerint 2007 végéig mind Csehországban, mind Magyarországon 10-10 áruház nyitását tervezték el. Így ez év végén már 17 egységnek kellene működnie hazánkban.

De a 2005-ös fogadkozásból, miszerint  Magyarországon és Csehországban is megduplázza egységeinek számát az akkor 6-6 üzlettel rendelkező lánc, hazánkban csupán a Campona bevásárlóközpontban létesült egység valósult meg.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?