Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. június 20.)

Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. június 20.)

2022. június 20. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2022. június 20., hétfő.

Névnap

Rafael

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 399.74 Ft
CHF: 392.78 Ft
GBP: 464.5 Ft
USD: 379.94 Ft

Hatoslottó

A sorsolás dátuma: 2022. június 19.
A Hatoslottó nyerőszámai a 24. héten emelkedő számsorrendben a következők:
7, 10, 18, 21, 27, 42

Ezen a héten nem volt telitalálat.
6-os találat: 0 db
5+1-ös találat: 0 db
5-ös találat: 71 db
4-es találat: 3235 db
3-as találat: 49721 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 8458 Ft
MOL: 2892 Ft
RICHTER: 6820 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.06.21: Sok napsütés várható, többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett, csupán a délutáni órákban északkeleten, illetve a délnyugati, nyugati országrészben lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés. Hajnalig elvétve még előfordulhat csapadék, ezt követően legfeljebb nyugaton, délnyugaton fordulhat elő néhol zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél napközben nagy területen megerősödik. A hajnalra általában 17, 23 fok közé hűl le a levegő, az északkeleti szélvédett völgyekben azonban ettől pár fokkal hűvösebb is lehet. Délutánra 25 és 31 fok közé emelkedik a hőmérő higanyszála.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

2022.06.22: Nyugat felől megvastagszik a fátyolfelhőzet, szűrt napsütés valószínű. Délutántól az ország délnyugati felén erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, ezzel párhuzamosan arrafelé megnövekszik a záporok, zivatarok kialakulásának esélye is, másutt csapadék nem várható. A keleti, északkeleti országrészben az északias irányú szél megélénkülhet, időnként erős lökések is kísérhetik. Hajnalban általában 10, 19 fokot mérhetnek, de a hidegre érzékeny keleti tájakon ettől pár fokkal hűvösebb is lehet. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Délután átmenetileg megnövekedhet az ózon koncentrációja, de összességében kedvezően alakul a levegőminőség. (2022.06.20. hétfő éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Front nincs térségünk felett, de a fölénk érkező egyre melegebb levegő hatására a légköri változásokra fokozottan érzékenyeknél a melegfrontokkal együttjáró tünetek (fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, növekvő reakcióidő) jelentkezhetnek. (2022.06.19)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm