4 °C Budapest
Raindrops fall on the lotus pond

Nem lesz strandidő a jövő héten: csak hétvégére süthet ki a nap

2021. augusztus 22. 18:42

Esővel érkezik hétfőn a hidegfront, és a jövő héten végig ilyen idő is marad. Hétvégére süthet ki a nap, de akkor sem lesz már kánikula.

A vasárnapi 30 fok után, hétfőn esővel érkezik meg a hidegfront és végig marad a jövő héten - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfő hajnalban északnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, az Alföld kivételével mindenhol erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az Észak-Dunántúlon, illetve az Északi-középhegységben többfelé lehet eső, zápor, kisebb eséllyel zivatar, máshol kicsi a csapadék esélye. A szél nagy területen északnyugatira fordul, és megerősödik, a keleti, délkeleti területeken még főként mérsékelt délies lesz a légmozgás. A késő esti 18, 25 fokról hajnalra 15, 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedd reggelre már kevesebb felhő lesz az égen, kelet felé távozik a hideget hozó csapadék, mögötte viszont több helyen alakul ki napközben záporeső, elsősorban északkeleten helyenként zivatar. Megélénkül, többfelé megerősödik a nyugati, északnyugati szél, majd iránya északira fordul. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16, a maximum 22 és 27 fok között várható.

Szerdán ország nagyobb részén többnyire erősen felhős időre van kilátás, inkább csak rövidebb napos időszakok várhatók, és elszórtan alakul ki záporeső, néhol esetleg zivatar is lehet, ugyanakkor északnyugaton, nyugaton több napsütés valószínű, és csapadéknak is kisebb az esélye. Nagy területen élénk lökések kísérik az északi szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a csúcsérték 18 és 24 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Csütörtökön erőteljes gomolyfelhő-képződés várható délen többórás, északon kevesebb napsütéssel. Napközben csak néhol fordulhat elő záporeső, majd estétől észak felől növekvő eséllyel alakul ki zápor, zivatar. A nyugati, északnyugati szelet nagy területen élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Pénteken ismét zivatarok jönnek, a hétvégére kisüt majd a nap, de nem lesz kifejezetten strandidő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm