21 °C Budapest
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.13)

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.13)

2017. március 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.03.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.03.13).

36 órás előrejelzés

Hétfőn túlnyomóan felhős időre számíthatunk, kevés lesz a napsütés, csapadék már sehol sem várható. Hajnalban a Bakony térségében képződhetnek pára-, ködfoltok. Főként keleten, északkeleten még élénk marad az északias szél. Hajnalban több helyen csökken kevéssel fagypont alá a hőmérséklet, délután 8-11 fokot mérhetünk.

Kedden is többnyire felhős, helyenként borongós időben lesz részünk, csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül az északias szél, Dunántúlon egy-egy erősebb lökés is előfordulhat. Hajnalban ismét több helyen lehet gyenge fagy.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadékra már nem kell számítani, így mindenhol száraz útszakaszokkal találkozhatunk majd. Hajnalban a Bakony térségében képződhetnek pára-, ködfoltok, melyek lecsökkenthetik a látástávolságot. Főként északkeleten élénkülhet meg az északi szél, ami ronthatja majd a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn fronthatás nem terheli szervezetünket, de a többfelé felhős időben sokaknál jelentkezhet fáradékonyság, bágyadtság, dekoncentráltság, rossz közérzet, egyeseknél enyhe fejfájás is kialakulhat. A szelesebb keleti tájakon ingerlékenyebbnek, nyugtalanabbnak érezhetik magukat a szélre érzékenyek. Öltözzünk rétegesen, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?