7 °C Budapest

Idén még a tavalyi rekordnál is többet költöttek a SZÉP kártyások

2016. augusztus 15. 19:05

Idén július végéig mintegy 16 százalékkal többet - 43 milliárd forintot - költöttek a legnagyobb magyarországi bank által kibocsájtott SZÉP kártyák birtokosai, mint tavaly az első hét hónapban. A korábbi évekhez hasonlóan, a nyári időszak most is kiemelkedő a költések tekintetében. Az éves szabadságok és kirándulások mellett a fesztiválok költségeit is sokan fizetik SZÉP kártyájukkal.

A már felhasznált, 43 milliárd forintnyi OTP SZÉP kártyás juttatások több mint egyharmadát, mintegy 16,5 milliárd forintot a nyári hónapokban költötték el a kártyabirtokosok. A kártya egyes alszámláin felhalmozott juttatásokkal a nyári kiadások többségét - szálljanak meg akár egy családi panzióban, egy wellness szállodában, vagy menjenek hajókirándulásra - fedezhetik a kártyabirtokosok. Az elfogadóhelyek számának folyamatos növekedésével mostanra több mint 53 000 felhasználási lehetőség közül választhatnak - írja közleményében az OTP Bank.

A SZÉP kártyabirtokosok tudatosan használják fel a kártyájukra feltöltött juttatásokat. Az adatokból kitűnik, hogy a nagyobb összegeket a nyári időszakra tartalékolják.

- tudtuk meg Kuhárszki Andrástól, az OTP Bank Bankszámla Főosztályának igazgatójától.

SZÉP kártyával fesztiválra

Az utóbbi években augusztus a költések szempontjából, az egész évet tekintve kiemelkedő hónap volt. A kártyakibocsátó várakozásai szerint ez idén sem lesz másképp. Annak ellenére sem, hogy idén az augusztus 20 hétvégére esik. A népszerű wellness és termálfürdők mellett az ország egyik meghatározó turisztikai vonzerejének számító Sziget fesztivál belépőjegyeit is megvásárolhatták az OTP SZÉP kártyájukkal a kártyabirtokosok.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem