Ki mondta, hogy luxus 3 évente új autóba ülni? (x)

Pénzcentrum
2011. október 18. 05:05

Nem provokációnak szántuk a címet, hiszen jól tudjuk, hogy a világgazdaság nem a legjobb időket éli. Az aggasztó hitelhelyzet és a tudatos fogyasztás mellett mégis érdemes nyitott szemmel járni, és odafigyelni a kedvező ajánlatokra. Az egyik ilyen a Nissan most induló maradványértékes finanszírozása, a Nissan Select.

A nehéz helyzetbe került autóipar egyik túlélője a Nissan volt, amely az előre menekülést választotta, és sikeres városi modelljével, a Qashqai-jal, pozitív értékesítéssel zárta az elmúlt évet.


A Nissan most a Qashqai modellen keresztül, új pénzügyi termékével egy minden eddiginél rugalmasabb, a vevői igényekhez maximálisan igazodó autófinanszírozást indított útnak.

Nissan Select - Egy új finanszírozási modell

A Nissan Select finanszírozás egy olyan biztonságos, kockázatok és váratlan kiadások nélküli, forint alapú konstrukció, amellyel valóban 2-3 évente egy új Qashqai-ba ülhet a vevő, akár 20% kezdőbefizetéssel.

A futamidő 24-48 hónap lehet és a lejáratkor az ügyfelek igényeihez igazodva a konstrukció többféle választási lehetőséget kínál.

 • Új modellre válthat
  A futamidő végén a márkakereskedő megállapítja az autó értékét. Amennyiben ez magasabb, mint a kiemelt utolsó törlesztőrészlet, a különbözet lehetőséget nyújt a következő Nissan modell kezdő befizetéséhez.
 • Megtarthatja autóját
  A futamidő lejártával a maradványérték továbbfinanszírozásával, lehetőség van díjmentesen meghosszabbítani a meglévő finanszírozási szerződést.
 • Márkakereskedője
  visszavásárolja autójátA futamidő végén a márkakereskedés garantált áron visszaveszi az autót, vagyis, ha mégis szeretnénk lezárni a finanszírozást, nem kell az értékesítéssel bajlódni.
 • Tehát az új modell biztonságos, mégis kellően rugalmas, így valóban elérhető közelségbe kerül az a fejlett országokban már létező autóvásárlási kultúra, amely a megfelelő garanciákkal és kedvező kamattal biztosítja az autó 2-3 évenkénti cseréjét, frissítését. A céges megrendelők mellett pedig megjelenhet egy új, egyéni fogyasztói gondolkodás, ahol a használati érték és a megbízható szolgáltatások nagyobb hangsúlyt kapnak a tulajdon birtoklásánál.

  További részletek: www.nissan.hu

  (x)

  Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

  Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

  Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

  Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

  Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

  A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

  Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

  Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

  NAPTÁR
  Tovább
  2022. május 21. szombat
  Konstantin
  20. hét
  Május 21.
  Szeged napja
  KONFERENCIA
  Tovább
  Külföldi piacra lépés 2022
  Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
  EZT OLVASTAD MÁR?