Fontos változás Budapest közlekedésében

2011. július 19. 17:02

Szerdától ismét megáll a HÉV a Margit híd budai hídfőjénél, így az arra utazók újra a korábban megszokott rend szerint közlekedhetnek.

A Margit híd budai hídfő HÉV-aluljáró és az állomáshoz vezető lépcsőkar felújítása során a tervezettnél több mint tíz nappal korábban elkészültek a forgalomkorlátozással járó kivitelezési munkálatok - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében.

Ennek értelmében 2011. július 20-án, szerdán üzemkezdettől a H5-ös (volt szentendrei HÉV) szerelvényei ismét megállnak mindkét irányban a Margit híd megállónál. A körúti villamosokra, illetve a hídfőkben megálló buszokra történő átszállás az aluljáró lezárását megelőzően megszokott rend szerint történik. A H5-ös jelzésű pótlóbusz közlekedése egyúttal megszűnik.

Ugyanakkor a BKK felhívja az utasok figyelmét, hogy az aluljáró felújítása még folyamatban van, a környék továbbra is munkaterület marad.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?