22 °C Budapest

A Hegyalja maga a nyaralás: egyre közelebb a rakamazi fesztivál

2010. június 25. 18:02

Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jóreggeltek a Tisza-parton: a Hegyalja nem pusztán Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Hegyalja maga a nyaralás - ígérik az egyik legnagyobb vidéki fesztivál szervezői. Július 14-én indul a rakamazi koncertdömping.

Az esti koncerteken tiszteletüket teszik a legmenőbb külföldi előadók és velük együtt a hazai zenei élet színe-java. De szűk három hét múlva nem csak zenészek látogatnak el a Tisza-partra: utazókkal és gerillakertészekkel, költőkkel, környezetvédőkkel is találkozhat a közönség.

A Tokaj melletti rakamazi Tisza-parton megrendezésre kerülő Hegyalja csak egy ugrás: Budapesttől szűk három óra vonattal - és máris a nyár legizgalmasabb forgatagának közepébe csöppenhet a fesztiválozó, ahol a metált éppúgy megtalálható, mint a világzene.

Kombináltan olcsóbb a jegy

Július 11-ig kaphatóak kombinált bérletek a Hegyalja Fesztiválra és a Szegedi Ifjúsági Napokra: a kettős belépővel több ezer forintot spórolhatnak a fesztiválok szerelmesei.

 


Aki négynapos Hegyalja-bérletet (vagy kombinált belépőt) vesz, szállásáról is gondoskodik, hiszen a bérlet automatikusan sátorhelyet is biztosít a fesztivál területén. Aki a sátrazást kevésbé szívleli annak a tokaji és környékbeli szállásokat érdemes kipróbálnia - ki tudja, hátha így a helyi borokat is kedvezménnyel kóstolhatja majd, a pincékről érdemes a szállásadónál érdeklődni.

A Hegyalja Fesztivál jegyárait az alábbi lista mutatja:

Hegyalja bérlet elővételben (június 1-től július 11. 18 óráig) 4 napos 16.800 Ft

Hegyalja bérlet a helyszínen (július 13-tól) 4 napos 22.000 Ft

Hegyalja napijegy elővételes (április 1-től július 11. 18 óráig) 1 napos 5.990 Ft

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hegyalja napijegy a helyszínen (július 13-tól) 1 napos 7.500 Ft

Hegyalja + SZIN kombinált bérlet (március 16-tól július 11-ig) bérlet 26.900 Ft

RészletBérlet (április 2-től július 11. 18 óráig) bérlet 3x6.500 Ft

Már 2007-től lehetőség van utalványokkal Hegyalja Fesztivál bérletet vásárolni. Üdülési csekkel, Ticket Culture, Cheque Dejenuer, Sodexo Pass utalványokkal.

Tolcsván segítenek a Fesztiválozók

Az árvíz a Tokajhoz közeli Tolcsván is súlyos károkat okozott, ezért a Hegyalja szervezői idén a tolcsvaiaknak szerveznek gyűjtést a fesztiválon. A falut nem kevés fesztiválozó ismeri, hiszen közülük sokan szálltak már meg itt a júliusi tokaji zenei találkozó idején. Most segítségre szorul a falu. A védekezéshez a munkagépek rendelkezésre állnak, de a városban sokan élnek olyanok, akiknek nem volt biztosításuk: nekik pénzre lesz szükségük, hogy életük a régi kerékvágásba találjon vissza.

Ezért a Hegyalja Fesztivál négy napja alatt folyamatosan gyűjtik a pénzt a tolcsvaiak javára: a bejáratnál elhelyezett gyűjtődobozba várják a fesztiválozók adományait. Már az is sokat segít, ha minden fesztiválozó csak egy-egy sör árát ajánlja fel Tolcsva lakóinak.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44