Indulhat a zalai bunkerturizmus

Pénzcentrum
2010. március 9. 09:47

Hosszú előkészítés után elrajtolhat a Zala Zöld Szíve Egyesület "Vizek hátán, dombok ölén, bunkerek mélyén" nevű turisztikai programja - írja a Napi Gazdaság.

Az egyesület a Leader program keretében 121 millió forint értékű támogatást kapott a projekthez. A tervek szerint a természetjárást és a murai vadvízi evezést bunkertúrákkal szeretnék kombinálni. Páka környékén helyreállítanak négy bunkert és a lovászi légoltalmi pincét, de a tervek között az is szerepel, hogy néhány nagyobb létesítményt szállás-, illetve táborhellyé alakítanak át.

Az 1950-es években épített védelmi rendszer teljes egészében sosem készült el, ám a bunkerek döntő többsége ma is áll. Az egyesület reményei szerint a rendbe tett erődítmények, illetve a hozzájuk kapcsolt programok több ezer látogatót csábíthatnak a térségbe évente.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25