28 °C Budapest

Suzuki 0 %-os hitelre: négy modellt is akcióznak a szigetországban!

2009. április 16. 16:00

A kamatmentes hitelajánlat a Swift, a Splash, az SX4 és a Grand Vitara modellekre érvényes, áll a Suzuki brit forgalmazójának közleményében. Az akció nyár közepéig (2009.06.30-ig) tart, az önerő mértéke modellenként eltérő.

A vásárlásösztönző konstrukció futamideje minimum két év, a törlesztőrészleteket havonta kell megfizetni. A Swift esetében 30 %, a Grand Vitaránál 40 %, az SX4 és a Splash modellekre 50 %-os önrész befizetése esetén jogosult a vásárló a kamatmentes hitelre.

Korábban: Harmadával csökkentek az újautó-eladások az első negyedévben!

Az akció nem minden felszereltségre vonatkozik, 0 %-os kamatra a háromajtós Swift 1,3 GLS, az 1,9-es DDiS Grand Vitara vihető el. A Splash és az SX4 modellekre vonatkozó megkötéseket nem tettek közzé.

A kisautók vásárlói célcsoportjába elsősorban a kispénzű, alacsony havi részletre vágyó fiatalok tartoznak, a forgalmazó igyekezett az ő igényeikhez igazítani a konstrukciót. A kedvező finanszírozásnak köszönhetően fokozódhat az elegáns és sokoldalú terepjáró iránti kereslet is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Korábban: Új autó kétmillió alatt: Tata Nano helyett ez jut a kispénzű magyarnak!

Egyéni konstrukció esetén 5,9 %-os THM melletti finanszírozást tudnak biztosítani, de ebben az esetben a futamidő lejárta előtt előtörlesztési díj nélkül kifizethető a tartozás.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?