11 °C Budapest

Suzuki 0 %-os hitelre: négy modellt is akcióznak a szigetországban!

2009. április 16. 16:00

A kamatmentes hitelajánlat a Swift, a Splash, az SX4 és a Grand Vitara modellekre érvényes, áll a Suzuki brit forgalmazójának közleményében. Az akció nyár közepéig (2009.06.30-ig) tart, az önerő mértéke modellenként eltérő.

A vásárlásösztönző konstrukció futamideje minimum két év, a törlesztőrészleteket havonta kell megfizetni. A Swift esetében 30 %, a Grand Vitaránál 40 %, az SX4 és a Splash modellekre 50 %-os önrész befizetése esetén jogosult a vásárló a kamatmentes hitelre.

Korábban: Harmadával csökkentek az újautó-eladások az első negyedévben!

Az akció nem minden felszereltségre vonatkozik, 0 %-os kamatra a háromajtós Swift 1,3 GLS, az 1,9-es DDiS Grand Vitara vihető el. A Splash és az SX4 modellekre vonatkozó megkötéseket nem tettek közzé.

A kisautók vásárlói célcsoportjába elsősorban a kispénzű, alacsony havi részletre vágyó fiatalok tartoznak, a forgalmazó igyekezett az ő igényeikhez igazítani a konstrukciót. A kedvező finanszírozásnak köszönhetően fokozódhat az elegáns és sokoldalú terepjáró iránti kereslet is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban: Új autó kétmillió alatt: Tata Nano helyett ez jut a kispénzű magyarnak!

Egyéni konstrukció esetén 5,9 %-os THM melletti finanszírozást tudnak biztosítani, de ebben az esetben a futamidő lejárta előtt előtörlesztési díj nélkül kifizethető a tartozás.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem