18 °C Budapest

Saját fényképes hitelkártya BMW-seknek

Pénzcentrum
2009. április 9. 13:00

Tagsággal felérő új hitelkártyát bocsátott ki a tengerentúli BMW Autó Klub (BMW Car Club of America). A tagok a kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe különböző szerviz-szolgáltatásokat és készpénz visszafizetésben is részesülhetnek a kártyás tranzakciók után.


BMW hitelkártya (Forrás: cardtrak.com)

Az autóklub szerződést köt bizonyos márkaszervizekkel, ahol a kártya tulajdonosai alacsonyabb rezsi óradíjak és munkadíjak mellett vehetik igénybe a javítási és karbantartási munkálatokat. A kártyás fizetések után a kártyabirtokos készpénz visszafizetési kedvezményre is jogosult.

A kártya első éves díját elengedik, továbbá nem számítanak fel késedelmi vagy kényszerkamatot az első hat hónapban végrehajtott tranzakciók után. A kártyát elsősorban azoknak a BMW tulajdonosoknak szánják, akik rendszeresen felügyelik autójuk műszaki állapotát a szervizekben.

A kártyabirtokosok rendszeresen megkapják az autóklub havonta megjelenő kiadványát is, melyben találkozhatnak a legújabb fejlesztésekkel, a márkakupák eredményeivel és legfrissebb BMW-hírekkel. A kártyakibocsátó hosszú távú együttműködést kötött az autóklubbal, mindkét fél élénk érdeklődésre számít.

Amennyiben az autós a kártya igénylése előtt eljuttat egy fényképet a kártyakibocsátóhoz, úgy egyedi, a saját autójának fotójával ellátott hitelkártyához juthat.

NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem