7 °C Budapest

Saját fényképes hitelkártya BMW-seknek

Pénzcentrum
2009. április 9. 13:00

Tagsággal felérő új hitelkártyát bocsátott ki a tengerentúli BMW Autó Klub (BMW Car Club of America). A tagok a kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe különböző szerviz-szolgáltatásokat és készpénz visszafizetésben is részesülhetnek a kártyás tranzakciók után.


BMW hitelkártya (Forrás: cardtrak.com)

Az autóklub szerződést köt bizonyos márkaszervizekkel, ahol a kártya tulajdonosai alacsonyabb rezsi óradíjak és munkadíjak mellett vehetik igénybe a javítási és karbantartási munkálatokat. A kártyás fizetések után a kártyabirtokos készpénz visszafizetési kedvezményre is jogosult.

A kártya első éves díját elengedik, továbbá nem számítanak fel késedelmi vagy kényszerkamatot az első hat hónapban végrehajtott tranzakciók után. A kártyát elsősorban azoknak a BMW tulajdonosoknak szánják, akik rendszeresen felügyelik autójuk műszaki állapotát a szervizekben.

A kártyabirtokosok rendszeresen megkapják az autóklub havonta megjelenő kiadványát is, melyben találkozhatnak a legújabb fejlesztésekkel, a márkakupák eredményeivel és legfrissebb BMW-hírekkel. A kártyakibocsátó hosszú távú együttműködést kötött az autóklubbal, mindkét fél élénk érdeklődésre számít.

Amennyiben az autós a kártya igénylése előtt eljuttat egy fényképet a kártyakibocsátóhoz, úgy egyedi, a saját autójának fotójával ellátott hitelkártyához juthat.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?