Merre tovább autópiac?

Pénzcentrum
2007. október 9. 09:45

Az előzetes adatok alapján itthon szeptember végéig összesen 126 ezer új személygépkocsi állt forgalomba, 9000-rel kevesebb, mint egy évvel korábban - adja hírül a Világgazdaság.

A kishaszon-járműveket is forgalmazó személyautó-importőrök a két járműből együttesen többet értékesítettek, mint 2006 azonos időszakában, mivel a kishaszonjármű-forgalom vitathatatlanul emelkedik.

2007-ben a legrosszabb eladási statisztikát márciusban, áprilisban és májusban mérték, ekkor ugyanis a piac 10, 19 és 18 százalékkal szűkült. Júniusban 7 százalékos volt a csökkenés, azonban júliusban, augusztusban és szeptemberben már hat-hat, illetve egy százalékos forgalombővülést mértek.

A Kia 2006 első három negyedévéhez képest 52 százalékkal lépett előre az értékesítés területén, Alfa Romeoból 50 százalékkal fogyott több, a Honda pedig 32 százalékkal növelte eladásait. A legkelendőbb márkák listáját a Suzuki vezeti, egyedül ezen gyártó forgalma nem csökkent. Második helyen az Opel, harmadik helyen pedig a Ford végzett.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25