5 °C Budapest

Meglepetés! - Nagyot csökken a benzin ára...

Pénzcentrum
2007. július 23. 13:01

Bár a nemzetközi jegyzésárak mozgása alapján tartásra, esetleg kisebb mértékű csökkentésre lehetett számítani a benzin kiskereskedelmi árában, ennek ellenére szerdán 0 órától mégis igen nagy mértékben, 5 forinttal csökken a bruttó nagykereskedelmi ár - tudta meg a portfolio.hu. A gázolaj továbbra sem változik.

2007.07.21 07:56
Csak a benzin ára csökkenhet

Hosszú idő után újra változik az üzemanyagok közül a benzin kiskereskedelmi ára: a nyersolajpiacon bekövetekzett nagymértékű áremelkedés ellenére a MOL 2007. június 20. óta nem változtatott kiskereskedelmi árain sem a benzin sem pedig a gázolaj esetében.

Annak ellenére, hogy komolyabb árváltoztatást látszólag most sem indokolt sem az olajárakban bekövetkezett ilyen irányú változás, sem pedig forinterősödés, a portfolio.hu információi szerint nemzeti olajtársaságunk szerdán 0 órától mégis bruttó 5 forinttal mérsékli a benzin nagykereskedelmi árát, míg a gázolajért literenként fizetendő összeg változatlan marad.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?