Díjmentes szakasz az M6-os autópályán

Pénzcentrum
2007. július 11. 12:04

Hídfelújítási munkálatok miatt a 6. számú főút Dunaújváros mellett vezető szakaszának forgalmát július 16. és szeptember 13. között ideiglenesen az M6-os autópályára terelik. Az érintett autópálya-szakasz a terelés idején díjmentesen vehető igénybe.

2007. július 16. és 2007. szeptember 13. között a 6. számú főút Dunaújváros mellett vezető szakaszán hídrekonstrukciós munkálatokat végeznek, ezért az utat az építkezés idejére a 70+813-as, illetve a 73+188-as kilométerszelvények között le kell zárni. Terelőútként az M8-as autópályának a 6. számú főút és az M6-os autópálya közötti szakaszát, valamint az M6-os autópályának az M8-as autópálya és a Dunaújváros-Centrum csomópont közötti szakaszát vehetik igénybe a járművezetők, akik az ilyen esetekben megszokott sárga alapszínű útbaigazító táblák segítségével tájékozódhatnak. A munkálatok ideje alatt a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium döntése értelmében a terelőútként kijelölt autópálya-szakaszokat díjmentesen vehetik igénybe az erre közlekedők.

A 6. számú főúton Pécs felől Budapest felé haladóknak az M8-as autópálya 6. számú főúti csomópontjában kell felhajtaniuk az M8-as autópályára Budapest (az M6-os) irányba, majd az M6-os autópálya Dunaújváros - Centrum csomópontjánál lehajtva érhetik el ismét a 6. számú főutat. A Budapest felől Pécs irányba haladóknak a 6. számú főútról a Dunaújváros - Centrum csomóponton keresztül kell felhajtaniuk az M6-os autópályára (az M8-as felé), majd az M8-as autópályán keresztül érhetik el ismét a 6. számú főutat.

Kapcsolódó hír, hogy 2007. július 23-án helyezik forgalomba az M8-as autópálya 6. számú főút és 51. számú főút közötti szakaszát. Az újonnan átadott pályarészről Budapest felé szintén a kijelölt terelőúton keresztül lehet eljutni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?