18 °C Budapest

Autós internet reklámáron: érdekes újdonság!

Pénzcentrum
2007. január 3. 15:00

Autós wi-fi berendezést dob a piacra az amerikai Autonet Mobile, mely szerkezet segítségével a kocsi 30 méteres körzetében bárki csatlakozhat egy laptoppal a világhálóra.

A készülékek 399 dollárba kerülnek, a havidíj pedig 49 dollárra tehető, mivel a szolgáltatás igénybevételéhez a mobilhálózathoz kell csatlakozni.

A The New York times értesülései szerint a cég hamarosan együttműködést kezd az Avis-szal, melynek keretében az autókölcsönző napi 11 dolláros extra díjért cserébe a wi-fi készülékkel felszerelve adja bérbe kocsijait.

Az autós berendezésnek azért lehet létjogosultsága, mert segítségével egyszerre többen csatlakozhatnak a netre mindenféle speciális kártyák és modemek nélkül. Emellett természetesen az is a siker mellett szól, hogy a fejlett társadalmak meglehetősen autó-centrikusakká váltak.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?