7 °C Budapest
Jelentkezz a képzésre, amivel ősztől új szakmád, pár éven belül pedig milliós fizetésed lehet (x)

Jelentkezz a képzésre, amivel ősztől új szakmád, pár éven belül pedig milliós fizetésed lehet (x)

PR
2023. január 3. 12:35

Szilveszterkor sokan megfogadják, hogy az új évben munkahelyet váltanak, vagy akár teljesen fel is adják addigi életüket, és egy másik szakmában kezdenek új karriert. Számukra jó hír, hogy a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is van olyan terület, ahol egy fél éves, intenzív képzés után, jellemzően 2 hónapon belül munkához lehet jutni, ráadásul 3-6 év tapasztalattal már átlagosan bruttó 1 millió forintnál is többet lehet keresni. Arról nem is beszélve, hogy az ezen a területen dolgozók gyors előléptetéssel számolhatnak, és túlnyomó többségük számára a külföldi munkalehetőség és a home office is opció - ezek derülnek ki a PROGmasters programozóiskola és IT képzési központ több száz végzettje körében készített felmérésből. A PROGmasters most három új képzést is indít azok számára, akik karriert váltanának, amelyekre még bárki jelentkezhet.

Programozói tudás nélkül is el lehet kezdeni ezt a képzést

A junior informatikusok iránti töretlen kereslet fényében nem meglepő, hogy a PROGmasters végzettjeinek több mint harmada korábban vendéglátósként, tanárként, pénzügyi területen vagy a médiában dolgozott. Mivel a karrierváltók jelentős része a képzés előtt semmilyen programozói tudással nem rendelkezik, ezért számukra a PROGmasters Java Start programozás tanfolyamot indít, amelynek résztvevői február végéig elsajátíthatják a programozás alapjait. A munka mellett végezhető, 6 hetes online képzésre január 8-ig, azaz ezen a héten még bárki jelentkezhet. Ráadásul a Java Start programozás tanfolyam záróvizsgáját legalább 70%-ra teljesítő résztvevők mentesülnek a márciusban induló, állásgaranciát kínáló képzések szakmai felvételije alól.

Aki most jelentkezik, idén ősszel junior fejlesztőként állhat munkába

Azok a karrierváltók tehát, akik már rendelkeznek alapfokú programozói ismeretekkel, vagy elvégzik a 6 hetes online Java Start programozás tanfolyamot, két – állásgaranciát kínáló – képzésre jelentkezhetnek, amelyek résztvevői várhatóan már idén ősszel megkezdhetik új karrierjüket junior programozóként. A márciusban induló és 6 hónapig tartó, munka mellett végezhető Junior Java backend fejlesztő, vagy a szintén fél éves, azonban intenzív, nappali Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzéseket online – az utóbbit személyesen is – elvégezhetik a résztvevők.

Állásgarancia is járhat és államilag elismert képesítő bizonyítvány is szerezhető

E két, 6 hónapig tartó tanfolyam egyikét elvégezve tehát várhatóan már idén ősszel munkába is lehet állni junior programozóként a PROGmasters több mint 80 partnercégének valamelyikénél - erre az iskola a képzési díj felére szóló pénzvisszafizetési garanciát is kínál. Emellett ráadásul a végzettek elhelyezkedését segíti a megszerezhető államilag elismert képesítő bizonyítvány is.

Január 8-ig még a tavalyi áron, akár 500 ezer forinttal olcsóbban lehet jelentkezni

A PROGmasters három új Java képzése iránt érdeklődők számára a jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ráadásul akik az állásgaranciát kínáló Junior Java backend fejlesztő és a Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésekre még ezen a héten jelentkeznek, sikeres felvételi esetén 140-500 ezer forintot is megspórolhatnak a képzési díjból a választott képzéstől függően.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 2. csütörtök
Karolina, Aida
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?