Male hands typing on smartphone.

Meglépte a Telekom, Telenor, Vodafone: elhalmozzák az előfizetőket, sokan fognak örülni

2021. december 13. 14:02

Idén sem maradnak karácsonyi ajándékok, kedvezmények nélkül a magyar mobilszolgáltatók ügyfelei. Van, olyan cég, amely mobilnetet, más kedvezményes készülékeket ad ajándékba. A Pénzcentrum most összeszedte, hogy mit kapnak 2021-ben a Telenor, Telekom, Vodafone előfizetői.

Az utóbbi években hozzászokhattak a jóhoz a magyar mobilozók: így karácsony tájékán minden szolgáltató készül valamilyen extra kedvességgel az előfizetőknek. 2021-ben sincs ez másképp, a nagy mobilcégek idén is elhalmozzák ajándékokkal az ügyfeleket. A Pénzcentrum most összeszedte, idén mivel készült a Vodafone, a Telekom és a Telenor az ünnepi bummra, és azt is mutatjuk, hogyan kell igényelni a kedvezményeket, vagy adott esetben az ingyenes, kedvezményes mobilnetet.

Merthogy aki akar, az konkrétan internetbe fulladhat idén karácsonykor: a Telenornál például szinte ingyen utánunk vágnak egy 100 gigás belföldi adatjegyet, mindösszesen 1000 forintot kell érte fizetni, az adatjegy egy hétre szól, és január 1-jéig lehet megrendelni. Ráadásul, azok a lakossági kártyás vagy számlás ügyfelek, akik igénylik a kedvezményt, egy nyereményjátékon is részt vesznek: három Hiper L+ előfizetést (korlátlan belföldi hívás + 100 GB net) sorsol ki a szolgáltató, amelyek 12 990 forintos havidíját a cég állja 24 hónapig. A kedvezményes adatjegyet az appon lehet megvenni, vagy SMS-ben a 06 20 900 0333 számra kell küldeni az "OK" szót. Az adatjegy mellett a szolgáltató akciós készülékekkel is készül a karácsonyra.

A Telekom 10 napos korlátlan mobilnetet ad az ügyfeleknek, amit egészen december 20-ig lehet igényelni. Az ajándékot az applikációban lehet bekapcsolni, és ezzel egyidőben egy jó ügyet is ki lehet választani, amit a nevünkben támogasson a szolgáltató idén karácsonykor - összesen 4 ilyen van, mindegyiket támogatják, az arányokról döntenek az ügyfelek. Emellett természetesen a karácsonyi készülékajánlatok sem maradhatnak el. Akinek TV előfizetése van, annak egészen december 24-ig kínálnak ünnepi filmeket a videótárban.

A Vodafone az idei ünnepi kampányát arra húzta fel, hogy rengeteg idős magyar tölti egyedül a karácsonyt: ők a Máltai Szeretetszolgálattal karöltve okoseszközöket és előfizetéseket ajándékoztak idősotthonoknak. Az ügyfeleknek pedig szintén okoskészülékekkel kedveskednek, amelyeket 1 forintért lehet megvenni az otthoni vagy a mobilos előfizetések mellé: a mobilok mellett tablet és TV akad a kínálatban. Ha ezek nem nyernék el a tetszésünket, több más készülékre pedig 21 ezer forint kedvezményt adnak. A 115 csatornás otthoni tv csomagra pedig 1000 forintos havidíjkedvezményt adnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18