14 °C Budapest
Male hands typing on smartphone.

Meglépte a Telekom, Telenor, Vodafone: elhalmozzák az előfizetőket, sokan fognak örülni

2021. december 13. 14:02

Idén sem maradnak karácsonyi ajándékok, kedvezmények nélkül a magyar mobilszolgáltatók ügyfelei. Van, olyan cég, amely mobilnetet, más kedvezményes készülékeket ad ajándékba. A Pénzcentrum most összeszedte, hogy mit kapnak 2021-ben a Telenor, Telekom, Vodafone előfizetői.

Az utóbbi években hozzászokhattak a jóhoz a magyar mobilozók: így karácsony tájékán minden szolgáltató készül valamilyen extra kedvességgel az előfizetőknek. 2021-ben sincs ez másképp, a nagy mobilcégek idén is elhalmozzák ajándékokkal az ügyfeleket. A Pénzcentrum most összeszedte, idén mivel készült a Vodafone, a Telekom és a Telenor az ünnepi bummra, és azt is mutatjuk, hogyan kell igényelni a kedvezményeket, vagy adott esetben az ingyenes, kedvezményes mobilnetet.

Merthogy aki akar, az konkrétan internetbe fulladhat idén karácsonykor: a Telenornál például szinte ingyen utánunk vágnak egy 100 gigás belföldi adatjegyet, mindösszesen 1000 forintot kell érte fizetni, az adatjegy egy hétre szól, és január 1-jéig lehet megrendelni. Ráadásul, azok a lakossági kártyás vagy számlás ügyfelek, akik igénylik a kedvezményt, egy nyereményjátékon is részt vesznek: három Hiper L+ előfizetést (korlátlan belföldi hívás + 100 GB net) sorsol ki a szolgáltató, amelyek 12 990 forintos havidíját a cég állja 24 hónapig. A kedvezményes adatjegyet az appon lehet megvenni, vagy SMS-ben a 06 20 900 0333 számra kell küldeni az "OK" szót. Az adatjegy mellett a szolgáltató akciós készülékekkel is készül a karácsonyra.

A Telekom 10 napos korlátlan mobilnetet ad az ügyfeleknek, amit egészen december 20-ig lehet igényelni. Az ajándékot az applikációban lehet bekapcsolni, és ezzel egyidőben egy jó ügyet is ki lehet választani, amit a nevünkben támogasson a szolgáltató idén karácsonykor - összesen 4 ilyen van, mindegyiket támogatják, az arányokról döntenek az ügyfelek. Emellett természetesen a karácsonyi készülékajánlatok sem maradhatnak el. Akinek TV előfizetése van, annak egészen december 24-ig kínálnak ünnepi filmeket a videótárban.

A Vodafone az idei ünnepi kampányát arra húzta fel, hogy rengeteg idős magyar tölti egyedül a karácsonyt: ők a Máltai Szeretetszolgálattal karöltve okoseszközöket és előfizetéseket ajándékoztak idősotthonoknak. Az ügyfeleknek pedig szintén okoskészülékekkel kedveskednek, amelyeket 1 forintért lehet megvenni az otthoni vagy a mobilos előfizetések mellé: a mobilok mellett tablet és TV akad a kínálatban. Ha ezek nem nyernék el a tetszésünket, több más készülékre pedig 21 ezer forint kedvezményt adnak. A 115 csatornás otthoni tv csomagra pedig 1000 forintos havidíjkedvezményt adnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem