Elindult a Turmix, a Pénzcentrum heti hírlevele

Elindult a Turmix, a Pénzcentrum heti hírlevele

2021. október 13. 11:45

Elindult a Turmix, a Pénzcentrum heti hírlevele. Mutatjuk, mire számíthatsz, ha feliratkozol, és miben különbözik napi hírlevelünktől.

Elindult a Turmix, a Pénzcentrum heti hírlevele, melyben hetente egyszer, kezdetben csütörtökönként, egyenesen a postaládádba küldjünk lapunk legjobb és legolvasottabb anyagait, így a napi hírzaj nélkül követheted munkánkat.

Az új hírlevelet folyamatosan fejleszteni fogjuk, egyelőre a következő szekciókkal indul el:

  • Zsebre megy: A hírlevél első, egyben legterjedelmesebb részében azokat az anyagokat küldjük rövid kiajánlóval együtt, melyek közvetlenül érintik vagy érinthetik a pénztárcádat. Adók, vásárlás, magánegészségügy, cafeteria – csak néhány téma azok közül, melyekre ebben a szekcióban számíthatsz.
  • Üdvözlöm: A Pénzcentrumon minden héten megjelennek interjúk, az Üdvözlöm rovatba ezekből választunk ki egyet, és abból emelünk be egy legfeljebb 2-3 kérdésnyi részt. Terveink között szerepel, hogy idővel kifejezetten a Turmixba készülő, csak itt olvasható mikrointerjúk is készülnek majd. Ha velünk tartasz, ezekről sem fogsz lemaradni.
  • Még több jó cikk: Őszi gombászási lehetőségek, a Kádár-kockák speciális piaca vagy Rubik Ernő otthona. Csak néhány, azok közül az anyagok közül, melyeket az elmúlt hetekben beemeltünk volna ebbe a részbe, ha már létezett volna a Turmix. De még nem létezett, viszont mostantól fog. Ha feliratkozol, biztos nem maradsz le gazdasági fókuszú, de lazább, olvasmányosabb anyagainkról sem.
  • Máshol olvastuk: A Pénzcenturmon reggelente törekszünk rá, hogy más portálok legjobb, gazdasági témájú anyagait leszemlézzük. Ha valamelyik cikk annyira tetszett nekünk, hogy még néhány nap múlva is relevánsnak tartjuk, akkor hírlevelünkbe is bekerül.

"Bár a konkrét tartalmi blokkok meghatározása is fontos része volt annak a munkafolyamatnak, ami a Turmix elindítását előzte meg, a legfontosabb talán, hogy a heti hírlevelünket nem egy algoritmus, hanem a Pénzcentrum szerkesztői készítik el" – közölte Nagy Bálint, a Pénczentrum vezető szerkesztője, lapigazgatója. Hozzátette: az új hírlevél elindításának fő célja, hogy az elmúlt években kiharcolt piaci pozícióra építve, személyesebb olvasói élmény által fűzzék szorosabbra a viszonyt a szerkesztőség és az olvasóközönség között.

A Turmix első száma október 14-én jelenik meg, a hírlevélre IDE KATTINTVA LEHET FELIRATKOZNI. A felületen csupán egy nevet és egy e-mail-címet kell megadni, valamint be kell ikszelni, hogy melyik hírlevélre szeretnénk feliratkozni. Ezt követően már csak az adatkezelési- és az általános szerződési feltételeket kell elfogadni, valamint jelezni – szintén egy beikszeléssel –, hogy elmúltunk 16 évesek.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 26. csütörtök
Vanda, Paula
4. hét
Január 26.
Nemzetközi vámnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?