Budapest, 2021. június 27.A Puskás Aréna a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjében játszott Hollandia - Csehország mérkõzés elõtt 2021. június 27-én.MTI/Szigetváry Zsolt

Veszélyben Azahriah gigakoncertje? Nem játszik a sztár kezére az időjárás, és a Puskásban nincs tető

2024. május 24. 12:00

Az időjárás egyelőre nem akarja tudomásul venni, hogy ma este megtartják az első koncertet a háromból.

Ma este vége a hosszas várakozásnak: este a Puskás Arénában elkezdődik Azahriah koncertsorozata, az Újpalotáról indult, mostanra gigasztárrá emelkedett zenész nagy bulira készül a nemzeti stadionban. Felmerül azonban a kérdés, hogy mi lesz több tízezer rajongójával, ha a pénteken reggel elkezdődött eső estig nem akarná abbahagyni.

Az Index arról ír, hogy Azahriah menedzsmentje kész tervvel rendelkezik az égi áldás bekövetkezésére is: pontosabban azzal, hogy nincs különlehges terv. Mint a Supermanagement elárulta: a koncerteket akkor is megtartják, ha leszakad az eső, nem terveztek be esőnapot.

Az Index emlékeztet, hogy bár jó ötletnek tűnhet esernyőt bekészíteni, mégsem lesz az, mert azokat tömegrendezvényekre (koncertekre, focimeccsekre, stb) nem szabad bevinni. Sokkal jobb ötlet egy esőponcsóval készülni inkább, az ugyanis nem tartoztik a tiltott dolgok közé.

Azahriah koncertjéről többször is írtunk a héten, leginkább azért, mert hirtelen sokan kezdték el eladogatni a jegyeiket. Az okokról ezekben a cikkekben olvashatsz:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

címlapi illusztráció: Szigetváry Zsolt, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem