Interior of a car. Hand holds a black steering wheel.

Meseszép luxusterepjárót hajt Berki Mazsi: több lakás is kijönne az árából

2023. június 9. 09:32

Új luxusjárgányt kapott párjától Berki Mazsi, akit ezúttal egy Mercedes AMG GLS-sel kaptak lencsevégre. A Berki Krisztián halála után lassan talpra álló Mazsi nemrég az Instagram-oldalán is posztolt egy fotót a luxusjárgánnyal, de egy hozzá közel álló személy szerint nem ez az egyetlen autó, mellyel szeli az utakat.

Tejben-vajban füröszti a kedvesét Berki Mazsi új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, dúsgazdag vállalkozó egyik menő verda után a másikhoz segíti hozzá a párját. Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsicsodát hajtott. A Blikk úgy tudja, nem ez az egyetlen luxusjármű, ami könnyebbé teszi az üzletasszony életét.

A lapnak legutóbb tavaly szeptemberben sikerült lefotózni Mazsit a TV2 székháza előtt, amint behajtott egy vadiúj, acélkék Mercedes AMG G63 V8 biturbó járgánnyal, ami alsó hangon 75 millió forintot ért. Most ezt az autót cserélhette le Mazsi, ugyanis szerdán a fővárosban már egy pompás fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni, ami mellől a napokban posztolt is Instagram-oldalán. Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám információink szerint Mazsi gépe plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

"Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat" – nyilatkozta a Blikknek az özvegy egyik ismerőse. – "Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója. A korábbi, acélkék Mercijét – úgy tudom – már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De láttam már Mercedes Maybachból is kiszállni."

Az informátor szerint az említett luxusjárgányokat is Zoltántól kapta Mazsi használatra, az özvegynek ugyanis szüksége van jó és megbízható autóra, hiszen sokszor a fél napját a volán mögött tölti. Bár néhány hónapja már Székesfehérváron lakik, munkaügyben és a barátai miatt hetente legalább 1-2 alkalommal Budapestre utazik, illetve gyakran jár haza a családjához is Kecskemétre. A nyár beköszöntével pedig a Balatonra is gyakran elindul.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem