Microphone on stage against a background of auditorium

Nagyon kiakadt Kovács András Péter: a humoristák nem haknirobotok, versengő haszonállatok

2022. június 7. 13:24

A kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek - közölte Kovács András Péter, miután több humorista vállalkozásáról is kiderült, mennyi bevételt termelt tavaly. A Dumaszínház ismert arca a Facebookon többek között azt írta, a humoristák boldogok, hogy a számláik ki vannak fizetve, és azt csinálhatják, amit szeretnek, minden más e fölött ajándék.

A Pénzcentrum is beszámolt arról, hogy a friss céges beszámolókból kiderült, a magyar standuposok közül Bödőcs Tibor a legkeresettebb, az üzleti beszámolók szerint többet is keres, mint a többiek együttvéve. A Forbes összesítése szerint a toplistán ott van még Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Dobóvári István és Kiss Ádám is.

A sajtóban megjelentekre hosszas Facebook-posztban reagált a Dumaszínház másik kedvelt fellépje, Kovács András Péter: mint írja, a cikkben nevesített kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek.

Bár a cégek mérlegei, amikből a Forbes-cikk írója dolgozott, nyilvánosak és bárki számára hozzáférhetők, és tudjuk, hogy a Forbes soha semmilyen értékteremtő munkát nem fog tudni más szűrőn keresztül megbecsülni, csakis a fizetségen át, a cikkben nevesített kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek. Az sem volt soha céljuk, hogy a tavalyi bevételt idén megduplázzák, mert bármilyen hihetetlen, nem azzal foglalkoznak, hogy mennyi volt a tavalyi bevételük, hanem hogy mennyi volt a tavalyi tapsuk. Nem annyit keresnek, amennyit csak bírnak, hanem amennyit a közönség megajánl nekik. Nem pénznyomdagépek, nem haknirobotok, még csak nem is egymással versengő haszonállatok. Boldogok, hogy a számláik ki vannak fizetve, és azt csinálhatják, amit szeretnek, minden más e fölött ajándék. És az ember még saját ajándék lovának se nézegesse a fogát, nemhogy másénak

- közölte a humorista.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?