2 °C Budapest
Microphone on stage against a background of auditorium

Nagyon kiakadt Kovács András Péter: a humoristák nem haknirobotok, versengő haszonállatok

2022. június 7. 13:24

A kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek - közölte Kovács András Péter, miután több humorista vállalkozásáról is kiderült, mennyi bevételt termelt tavaly. A Dumaszínház ismert arca a Facebookon többek között azt írta, a humoristák boldogok, hogy a számláik ki vannak fizetve, és azt csinálhatják, amit szeretnek, minden más e fölött ajándék.

A Pénzcentrum is beszámolt arról, hogy a friss céges beszámolókból kiderült, a magyar standuposok közül Bödőcs Tibor a legkeresettebb, az üzleti beszámolók szerint többet is keres, mint a többiek együttvéve. A Forbes összesítése szerint a toplistán ott van még Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Dobóvári István és Kiss Ádám is.

A sajtóban megjelentekre hosszas Facebook-posztban reagált a Dumaszínház másik kedvelt fellépje, Kovács András Péter: mint írja, a cikkben nevesített kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek.

Bár a cégek mérlegei, amikből a Forbes-cikk írója dolgozott, nyilvánosak és bárki számára hozzáférhetők, és tudjuk, hogy a Forbes soha semmilyen értékteremtő munkát nem fog tudni más szűrőn keresztül megbecsülni, csakis a fizetségen át, a cikkben nevesített kollégák sohasem azért űzték ezt a mesterséget, hogy álomvagyonokat szerezzenek, hanem hogy nevettessenek. Az sem volt soha céljuk, hogy a tavalyi bevételt idén megduplázzák, mert bármilyen hihetetlen, nem azzal foglalkoznak, hogy mennyi volt a tavalyi bevételük, hanem hogy mennyi volt a tavalyi tapsuk. Nem annyit keresnek, amennyit csak bírnak, hanem amennyit a közönség megajánl nekik. Nem pénznyomdagépek, nem haknirobotok, még csak nem is egymással versengő haszonállatok. Boldogok, hogy a számláik ki vannak fizetve, és azt csinálhatják, amit szeretnek, minden más e fölött ajándék. És az ember még saját ajándék lovának se nézegesse a fogát, nemhogy másénak

- közölte a humorista.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem