33 °C Budapest

Címke: forbes lista (22 cikk)

Pénzcentrum | 2020. május 26. 16:34

Itt a milliárdosok titka: ezekben a szakmákban van igazán esély bankot robbantani

Ahhoz kétség sem fér, hogy egyes iparágak rendkívül sok ultratehetős embert termelnek ki magukból, míg mások kevésbé vagy egyáltalán nem képesek erre. Így például kerülnek ki milliárdosok az élelmiszer- és italágazatból is, de azért jóval több embert tesz szupergazdaggá az ingatlanbiznisz. Ez azonban még messze nem a jéghegy csúcsa: négyből majdnem 1 ember a világon - azok közül, akiknek 1,6 milliárd forint fölött van a vagyona - ugyanis a banki/pénzügyi világból kerül ki. Mutatjuk a teljes listát!

Napi.hu | 2013. december 7. 16:02

Gazdag pasit keresel? Itt vannak a legjobb partik

Noha a világ milliárdosainak több mint 80 százaléka házas, akadnak olyanok, akik eddig csak az üzleti életben találták meg számításukat, a magánéletben nem igazán. Nemrég a Wealth-X összegyűjtötte a világ legjobb partijait.

MTI | 2013. május 19. 17:33

Kiderült, ki a világ leggazdagabb embere

Ismét Bill Gates a világ leggazdagabb embere: a Microsoft alapítója több mint félmilliárd dollárral előzi meg a korábbi első Carlos Slim mexikói üzletembert a Bloomberg szerint.

Pénzcentrum | 2013. január 6. 18:04

Hány hosszú hétvégénk lesz még idén? - Heti összefoglaló

Mikor nem dolgozunk idén? Ezt is megtudhatod heti hírösszefoglalónkból. Összeszedtük mi változik 2013-ban, tíz százalékkal csökken például a lakossági gáz, a villany és a távhő ára, de január elsejétől teljes egészében hatályba lép az új Munka törvénykönyve is. A hírek olvasásához kattints a címükre.