24 °C Budapest
A megújult Pénzcentrum Az Év Honlapja Média kategóriájának győztese

A megújult Pénzcentrum Az Év Honlapja Média kategóriájának győztese

2021. december 18. 12:03

A 2021-es Az Év Honlapja pályázaton a Pénzcentrum nyerte el a Minőségi díjat Média kategóriában. A tavaszi megújulást követően az oldal a várakozásokon felül teljesít. 2021 őszétől a Pénzcentrum a legolvasottabb magyar hírportálok között szerepel.

A 2021-es Az Év Honlapja pályázaton a Portfolio Csoport pályaműve, a Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal nyerte el a Minőségi díjat Média kategóriában.

Az indoklás szerint a Pénzcentrum számos hasznos funkcióval és szolgáltatással is tájékoztatja az olvasókat. Az új oldal megjelenésében is a közérthetőséget, a frissességet tükrözi, és természetesen reszponzivitása is megfelelően működik bármilyen eszközről.

A képekkel, grafikonokkal, infografikákkal, videókkal kiegészített cikkformátum szintén azt a célt szolgálja, hogy az olvasó könnyen megérthesse, befogadhassa még a legbonyolultabb gazdasági folyamatokat is.

Ebből adódik, hogy UX-e is tökéletes, szinte bármelyik korosztály számára. Az idén megújult honlap új rovatokkal is bővült. Így még több témában tudják segíteni azokat, akik gazdasági témában keresik valamire a választ.

Folyamatosan a TOP10-ben

A tavaszi megújulást követően az oldal a várakozásokon felül teljesít. 2021 őszétől a Pénzcentrum a legolvasottabb magyar hírportálok között szerepel. Az oldal rendszeresen megtalálható a TOP10-es élmezőnyben, sőt,

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

december 16-án elérte rekordolvasottságát is: 524 ezer RU-val (Real User - napi egyedi belföldi látogatószám, a Gemius adatai alapján).

A Portfolio Csoport hírportáljai, a Portfolio és a Pénzcentrum 2021-ben vezették a legolvasottabb gazdasági oldalak listáját, és mindkét oldal folyamatosan a hírportálok TOP 10-es mezőnyében szerepel.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?