Egyetlen gól is szép summát hozott a Fradinak: milliárdokat keresett a csapat az Európa Liga-szerepléssel

Pénzcentrum2021. december 10. 17:15

Legkevesebb 3,4 milliárd forintot kereshetett a Ferencváros az őszi európai kupasorozatban. A csapat csütörtökön esett ki az Európa Ligából, de az utolsó meccsen legyőzték a Bayer Leverkusent, ami sokat hozott a konyhára.

A bejutásért és a Bayer Leverkusen 1-0-ás legyőzéséért 4,26 millió eurót (kb. 1,56 milliárd forintot) kap a Ferencváros az Európa Ligában – írta a Nemzeti Sport.

Az összeg még növekedhet: a lap szerint ebben nincsenek benne a közvetítési díjak, valamit az együttható után járó pénz - nem beszélve a Bajnokok Ligája rájátszásának nyári elérése után járó bónuszról.

A Ferencvárosnak a 2021-ben Európa Ligában három pontot sikerült szereznie, egyetlen győzelmüket csütörtökön aratták a német csapat ellen, ekkor már biztos volt, hogy utolsók lesznek a csoportjukban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Két éve a bejutásért járó összeg mellett négy döntetlenért is fizetett az UEFA, ahogy az akkor elért egy győzelemért is, ekkor nagyjából 2,8 milliárd forint volt a pénz. Ennél jóval többet kapott a csapat 2020-ban a BL-szereplésért: akkor 6,6 milliárd forintot utalhatott az UEFA.

Címkék:
pénz, foci, sport, fradi, közvetítés, pénzdíj, futball,