21 °C Budapest
Miskolc, 2013. december 3. Trepljov szerepében Molnár Gusztáv Anton Pavlovics Csehov Sirály címû drámájának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 2-án. A darabot december 7-én mutatják be Kiss Csaba rendezésében.MTI Fotó: Vajda János

Kétségbeesetten keres munkát a Drága örökösök színésze: már ételre sem nagyon telik neki

2021. április 22. 12:05

Elképesztő nehéz helyzetben vannak azok a művészek, akiknek több mint egy éve nincs biztos bevételi forrásuk. Molnár Gusztáv színművészt szabadúszóként dolgozott a járvány előtt, így egy éve nincs biztos bevételi forrása. Most segítséget kér közösségi oldalán.

Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a Pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy el tengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz.

 -írja a Fecebookon. Majd hozzáteszi: dolgozna. Akármit.  Az RTL Klub  Drága örökösök című sorozatában Szlávenjét alakította Molnár Gusztáv.

 

1986-ban született a felvidéki Révkomáromban, Csallóközaranyoson nőtt fel. 2005-ben érettségizett a Selye János Gimnáziumban. 2005-2008 között a Kaposvári Egyetem színész szakos hallgatója volt. 2008-2009 között szabadúszóként dolgozott, majd 2009-2012 között a Szputnyik Hajózási Társaság tagja volt. 2012-2014 között a Miskolci Nemzeti Színház színésze volt. Később egyik alapítója, majd vezetője a Terminal Workhouse társulatának.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten 1 milliárd 520 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 36. játékhéten

Az Ötöslottó 2021/36. heti nyerőszámainak sorsolását ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Telitalálatos szelvény nem született, ezért jövő héten a várható főnyeremény 970 millió forint...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 19. 07:29