2 °C Budapest
Elderly spouses sitting on couch at home planning budget check bills cheques, computer, documents and calculator on coffee table, close up cropped concept image, couple manage family expenses concept

Megszületett a döntés: rengeteg magyar menekülhet meg a kilakoltatástól

2022. október 4. 20:32

Kilakoltatási moratóriumot vezetnek be a III., a VII., a XI., a XV. és a XVIII. kerületben, mivel sokan nem tudják egyszerre kifizetni a több megemelkedett költséget.

Április 30-ig kilakoltatási moratóriumot vezetnek be az általuk vezetett öt fővárosi kerületben a Demokratikus Koalíció polgármesterei, mert sokan nem fogják tudni egyszerre kifizetni a megemelkedett élelmiszerárakat és a brutálisan megdrágult rezsiszámlákat is. Az intézkedés a III., a VII., a XI., a XV. és a XVIII. kerületet érinti.

A Fővárosi Közgyűlés múlt héten döntött arról, hogy előrehozzák az eredetileg november 15-én kezdődő téli kilakoltatási moratórium kezdetét a fővárosi önkormányzati bérlakások bérlőinél, a folyamatban lévő kilakoltatásokat pedig felfüggesztik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?