20 °C Budapest
Leállás az ELMŰ oldalán: ezek a alapfunkciók esnek ki

Leállás az ELMŰ oldalán: ezek a alapfunkciók esnek ki

2019. október 31. 14:01

Több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán 2019.11.22. és 23. között informatikai karbantartás miatt - olvashatjuk a vállalat weboldalán.

Informatikai karbantartás miatt több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán, így például a mobilappkiláció is kiesik. A weboldalra látogatva az alábbi üzenet fogad minket:

Szeretnénk felhívni Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2019.11.22. (péntek) 22:00 óra és 2019.11.23. (szombat) 02:00 óra között informatikai rendszereink karbantartása miatt az alábbi funkciók nem lesznek elérhetőek:

  • Online ügyfélszolgálat;
  • Mobil applikáció;
  • EFM feltöltés LAPKER végpontokon, online ügyfélszolgálaton és mobil applikáción (Telefonos ügyfélszolgálaton működni fog);
  • Automata egyenlegközlés;
  • Automata mérőállás bejelentés;

Kérjük kedves előrefizetős mérővel rendelkező ügyfeleinket, hogy a várható korlátozások figyelembevételével időben vásárolják meg a szükséges energiamennyiséget!
Megértésüket és türelmüket köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?